Must do: meest opvallende pop-up restaurant bijna van start!

Wie ooit een bezoek aan Parijs heeft gebracht weet: garantie voor overheerlijke dagen vol romantische routes om rond te struinen, indrukwekkende sightseeing, goede wijn en veel lekker eten. Maar nu doet la ville de l’amour er nog een schepje bovenop om zo snel mogelijk achter je computer te kruipen en een ticket te boeken. Waarom? Wel, hierom.

 

Roue de Paris, oftewel Europa’s grootste reuzenrad op Place de la Concorde in Parijs gaat voor one night only door het leven als een prestigieus pop-up restaurant.

 

La-Grande-Roue-de-Paris

Foto: Nileguide

 

Waar het reusachtige rad normaal dienst doet als commerciële attractie om de stad te ontdekken, is er op 19 mei ruimte voor ruim 400 gelukkigen in 48 cabines, die verrast zullen worden met een overheerlijk diner en een ademloos uitzicht als kers op de taart.

 

Logo

 

Reden voor dit alles? de S.Pellegrino Young Chef competition. Een wedstrijd waarbij op zoek wordt gegaan naar ’s werelds meest getalenteerde, upcoming chef-koks en waarbij gestreden wordt voor een plek in de finale op 15 oktober in Milaan. Finalisten worden tijdens deze onvergetelijke ervaring ondersteund door topchef Yannick Alleno. De kok, die drie Michelinsterren achter zijn naam mag rekenen, is een van de juryleden die de finalisten selecteert, coacht en klaarstoomt voor de finale.

 

Wie dit unieke etentje 70 meter boven de grond mee wilt maken moet heel snel handelen: reserveren kan alleen online en gaat op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Bon appetit!