Move your body!

De zomer is inmiddels officieel begonnen. Maar ben jij al echt zomer proof?  Don’t worry, je hebt nog een paar weken de tijd om hier hard aan te werken voor de vakantie’s beginnen. Vind je fitnessen in een sportschool saai? Dan is het nu tijd om je grenzen te verleggen en even door de zure appel heen te bijten. Glamourland zet 3 hippe en effectieve manieren voor je op een rij om straks glamorous aan het strand te kunnen verschijnen!

 

Ragga
Deze dansstijl bestaat nog niet zo heel lang. Beeld je de videoclips in van Rihanna, Kat de Luna en Sean Paul. Ragga bestaat uit een mix van invloeden uit hip-hop, Afrikaanse dans en reggae. Deze dansstijl wordt daarnaast gecombineerd met sensuele, trage moves. Kortom: een steamy dansje waarmee je niet alleen je zwembandjes verbrandt, maar ook nog eens goed voor de dag komt op de dansvloer. What to wear voor deze workout? Baggy broeken en felle kleurtjes!

 

 

Bikram Yoga
Houdt je van hot en sweaty? (Daar is overigens niks mis mee..!) Dan kun je goed uit de voeten met Bikram yoga. Bij Bikrim draait alles om bewegingen in een hoek van 20 graden maar let wel: in een ruimte van 40 graden Celcius! Deze vorm van yoga is aan een opmars bezig en bestaat uit totaal 26 verschillende houdingen. Lady Gaga en Beyonce doen al mee. What to wear voor deze workout? Dun katoen en niet onbelangrijk, een paardenstaart met een haarband om al dat zweet uit je make-up te houden!

 

 

Looptraining
Het is leuk en low-budget. Het voordeel is dat je het kunt doen wanneer je wil. Bovendien hoef je geen fitnessabbo aan te schaffen en kom je met een paar goede schoenen al een heel eind. Katie Holmes, Gwyneth Paltrow en Renee Zellwegger en vele andere celebrities gingen je al voor! Kies een beginnersschema of laat er één op maat maken. Online kun je ook hele goede schema’s downloaden voor op je Iphone of je MP3 speler. Tijdens het lopen heb je dan je eigen personal trainer bij je op je headset. Ideaal!
What to wear? Als het maar comfy zit en vooral: goede schoenen!

Reporter: Linda Vissenberg
@linlicious