Monaco is twee miljonairtjes rijker!

De Koninklijke familie van Monaco kan haar (baby)geluk niet op! Na jaren is er dan toch eindelijk een troonopvolger geboren. Het lijkt er op dat de 56-jarige prins Albert van Monaco eindelijk raak heeft geschoten. Tot nu toe had de geplaagde prins alleen buitenechtelijke kinderen met een serveerster en een stewardess. Nu heeft zijn vrouw prinses Charlène (zoals het heurt) niet één maar twee kinderen op de wereld gezet.

 

Gabriella en Jacques. Die namen komen niet zomaar ergens vandaan. De volledige naam van de kleine jongen is Jacques Honoré Rainier en heeft de titel Erfprins (Prince Héréditaire) en Markies van Baux. De kleine dame heet Gabriella Thérèse Marie en heeft het met haar 1 dag al verder geschopt dan menig ander vrouw, zij draagt de titel Gravin van Carladès.

 

Dankzij de geslaagde bevalling van de 36-jarige prinses is de troonopvolging veranderd voor het kleine land. Na prins Albert stond Caroline (en vervolgens haar zoon en kleinzoon) op de lijst, zij moet nu twee plaatsen opschuiven.

 

Glamourland Charlene

Foto: Dior

 

In 2011 slaakt Monaco een zucht van verlichting als het huwelijk tussen de Playboy prins en beeldschone Olympisch rugzwemster voltrokken wordt. Sinds die datum staat ze officieel bekend als Hare Doorluchtige Hoogheid de Prinses van Monaco, een titel die laatst gedragen werd door de moeder van prins Albert, prinses Grace. Eerder dit jaar leken er nog scheuren te ontstaan in de relatie tussen de twee en gingen er geruchten dat het sprookjeshuwelijk op instorten stond.

 

Na de geboorte kleurde het paleis van Monaco roze en blauw en werden er ’s ochtends om half 8 wel 42 kanonschoten afgevuurd. Voor een enkel kind zouden dit er 21 zijn.

Wij van Glamourland hebben in ieder geval de beschuitjes tevoorschijn getoverd en besprenkeld met roze en blauwe muisjes.  Inmiddels staat er een dikke kluit paparazzi te wachten voor het ‘Princess Grace Hospital’, het is dus nog even wachten op de foto’s van de pasgeboren tweeling. Wel geeft de koninklijke familie op 7 januari a.s. een groot feest in het Palace du Palais te Monaco waar de kersverse ouders  de tweeling zullen presenteren. Alle inwoners krijgen een dag vrij en zijn welkom om te komen kijken. Komt dat zien!