Fashionshow Eden Schwartz & Missy Taylor

Afgelopen week stond Little Buddha in Amsterdam in het teken van de spring/summer 2014 collectie van Eden Schwartz & Missy Taylor. Wij van Glamourland waren benieuwd naar de nieuwste show van deze labels en namen een kijkje.

 

Glamourland

Foto: Luxury 4 Life PR

 

Verwelkomd met een glas bubbels begon de avond voor ons al goed. Gassan Diamonds sierde elk glas champagne met een glinsterend steentje, waarvan één glas niet slechts een schitterend steentje maar een ware diamant bevatte. Het verschil was niet met het blote oog te zien en dus stond een Gassan medewerker paraat om te kijken wie de gelukkige jongedame of heer was.

 

  Glamourland  Glamourland

Foto’s: Luxury 4 Life PR

 

De nodige BN’ers en modeliefhebbers stroomden het altijd sfeervolle Little Buddha binnen. Nederlands televisiepresentatrice en voormalig model Quinty Trustfull nam het woord en opende de levendige fashionshow. De modellen, gekleed in de zomercollectie 2014 van Eden Schwartz & Missy Taylor, paradeerden parmantig op de beats van DJ Roberto da Costa over de kleine catwalk. Graziella Ferraro en haar team verzorgden de styling van de outfits en completeerden de setjes van de labels met de welbekende clutches van ‘Cavalier by Graziella Ferraro’.

 

Glamourland     Glamourland

Foto’s: Luxury 4 Life PR

 

Na de bruisende fashionshow bleef iedereen nog even hangen om cocktails te drinken en een dansje te wagen op de beats van Roberto. De pasjes wel netjes in maat, want Euvgenia Parakhina hield het dansend publiek nauwlettend in de gaten.

 

Inge de Bruijn, Hind en Laura Ponticorvo kwamen we ook nog tegen aan de bar en toen werd het al snel weer tijd om villawaarts te gaan voor ons schoonheidsslaapje.

 

Glamourland  Glamourland  Glamourland

Foto’s: Luxury 4 Life PR

 

Wij van Glamourland vonden het een geslaagde avond. Nu alleen nog éven geduld totdat deze nieuwe zomercollecties in de winkels te verkrijgen zijn. Op naar zomer 2014!