‘Modern Family’ superster ontslagen

De producenten van de populaire hitserie ´Modern Family´ hebben in het diepste geheim één van de grootste sterren van de show vervangen. Hopende dat wij als diehard fans het verschil niet zouden merken, maar helaas.. we know what you did last summer!

Vol trots vervulde Brigitte seizoen na seizoen de rol van Jay Prichett’s Pooch, Stella. Geluk stond helaas niet aan haar zijde, want de Franse bulldog is onlangs vervangen door een look-a-like genaamd Beatrice. Komend seizoen zullen we de nieuwe trouwe viervoeter voor het eerst in actie zien.

De voormalig ‘Modern Family’ actrice was ingehuurd door een Hollywood animal agency genaamd Good Dog Animals, die Brigitte vervolgens weer verhuurde aan de ‘Modern Family’ productie. Volgens trouwe bronnen van gossip topper TMZ is de samenwerking met Brigitte de afgelopen twee seizoenen vlekkeloos verlopen, desondanks is ze zonder pardon gedumpt door GDA en vervangen door een look-a-like.

Het lijkt erop dat Brigitte werkloos is geworden zonder dat er sprake is van de ‘goudenhanddruk’, het baasje van Brigitte heeft nooit een schriftelijk contract laten opstellen en hoeft dus ook niets meer te verwachten van de ‘Modern Family’ productie. Daar zal het baasje van de voormalige actrice nu wel spijt van hebben ;-)

Net als vele andere Amerikanen zal Brigitte dus opzoek moeten gaan naar een nieuwe baan, in onze gedachtes ben je bij ons.. good luck!