Mode, truffels en taartjes in de Jewelery Bar Amsterdam

Tijdens de Amsterdamse Hotelnacht presenteert Cameron Silver, eigenaar van de luxe vintage modeboutique Decades (Los Angeles) zijn nieuwe boek Decades: A Century of Fashion onder het genot van een chocolat & pastry tasting in de Jewelery Bar Amsterdam. Mode, truffels en taartjes –  daar is Glamourland bij.

4

Foto: Letizia Luijs

Aangekomen bij het Park Hotel Amsterdam word ik in de Living Room (lobby) ontvangen met een heerlijke espresso Martini en het gezellige geroezemoes van de andere genodigden. Op de Jewelery Bar in de Living Room staan verschillende tasty taartjes, truffels, mousjes en macarons uitgestald met exotische namen. Zoals een ‘chocolade macaron met tonkabonen’, een ‘chocolade macaron met yuzu’, ‘cocos truffels’, ‘chocolademousse met sesam’ en ‘chocolade amarettomousse met praline’. Overheerlijke taartjes die zacht smelten op je tong.

6

Foto: Letizia Luijs

Op de grote houten leestafel in de Living Room staat het befaamde boek Decades: A Century of Fashion. Een heerlijk boek om te lezen! Het is een enorm boek dat je veel leert over de afgelopen decennia op een aangename en interessante manier. Een passage uit het boek: “Fashion is a bit like quantum physics. It’s a taste maker. Identifying a moment or creating it?” Cameron Silver himself is ook aanwezig en heeft uiteraard even tijd voor Glamourland.

Glamourland: Wat vind je het meest glamorous decennia uit de vorige eeuw?

Cameron Silver: “De seventies. Iedereen die ik ken had een leuke tijd in de seventies. Veel sex, studio 54, sexy kleren, sexy muziek – de sexuele revolutie. Ik ben blij dat ik nog net in de seventies geboren ben (1969). Ik kom uit een sexy decennia.”

1

Foto: Letizia Luijs

De presentatie van Cameron Silvers nieuwe boek is dan ook erg sexy. Sexy chocola en sexy truffels. Sexy achtergrond muziek en sexy drankjes. Een sexy avond in de Amsterdamse Jewelery Bar alleen dan met iets meer klasse en stijl als in de seventies.

3

Foto: Letizia Luijs

Bron: www.amsterdamsehotelnacht.nl

Bron: www.parkhotel.nl

Bron: www.decadesinc.com