Mode- en beautytrends voor 2014

De eerste lentezonnestraaltjes van 2014 zijn een feit! En wat is er met dit heerlijke weer leuker dan een nieuwe lentegarderobe shoppen? Precies, niets! Wij van Glamourland hebben in ieder geval heel veel zin in nieuwe, frisse kleurtjes. Uiteraard hoort daar een matchende make-up bij. Wij spotten alvast wat trends.

 

glamourland

Foto: Tumblr

 

Show some pastel! In de modewereld zijn pasteltinten een grote hit dit voorjaar. Wie een fashionstore binnenstapt, wordt verblind door het pastel. En ook op de trendpresentatie van L’Oréal, die vorige maand plaatsvond, kwam het lichtroze en mintgroen voorbij. Hoog tijd om wat pastelkleurige fashionitems aan te schaffen dus! Ook op je nagels mogen deze tinten niet ontbreken, L’Oréal heeft een hele mooie collectie uitgebracht. Wij van Glamourland zijn verliefd!

 

    Glamourland

 

Matchy-matchy is ook een hype. Denk aan een jasje en broek in hetzelfde patroon. Of een sweater met applicatie die matcht bij je pants. Vind jij zo’n look niets aan? Zorg er dan voor dat je matcht met vriendlief. Jij een geruite broek, hij een geruit overhemd. In dezelfde print uiteraard!

 

Natuurlijk volgen wij van Glamourland de trends op het gebied van make-up ook trouw op de voet. Dit seizoen is it all about the lipps. Hoe harder het knalt, hoe hipper je bent. Felle lipstick is hot, zowel in de club als op de straat. Breng eens een bezoekje aan de make-up afdeling van bijvoorbeeld de Bijenkorf. De keuze aan opvallende lippenstiften is daar zo groot, dat je acute keuzestress krijgt. Ach, dan neem je er toch twee? Of drie…

 

Ook nepwimpers zijn een grote hit dit jaar! Gelukkig maar, want wij Glamourlanders houden wel van eyecatchers! Ga je een avondje stappen of heb je een partijtje, vergeet je nepwimpers niet om je party-look af te maken.