Mode: Dit zijn dé trends voor het najaar

Nu de zomer aan zijn einde is gekomen wordt het tijd voor de stoere jaargetijden. Met elk seizoen een nieuwe rage zetten wij voor jullie de 5 belangrijkste trends van het najaar op een rijtje:

 

1. Deze stoffen doen het goed: fluweel, brokaat en kant staan hoog aangeschreven op de lijst van elke modekoningin. Wil je welbewust schitteren, draag dan één dezer stoffen.

 

gl

 

2. De 1980s zijn terug met hun wijde vormen, hoge epauletten, blinkende stoffen, mini’s en hoge jeans: scoor hoog in modetermen en ga voor de (proud to be fout) eighties!

 

gl-2

 

3. Luipaard is niet enkel voor de durvers onder ons, maar voor iedereen die er hip wil uitzien is dit de trend voor het najaar!

4. Broekpakken blijven de klassieker in ieders kast. Treed in de voetsporen van Marlene Dietrich, Catherine Deneuve en Diane Keaton en ga voor dit tikkeltje mannelijk in je kast!

 

gl-4

 

5. De kleuren grijs en Mondriaans palet blauw, rood en geel zijn the new black voor de fashionminded Glamourlander. Ideale kleuren voor een mantel die je nog aan je garderobe kan toevoegen.

 

gl-5

 

Ruim die inloopkast op en shoppen maar!

 

Foto’s: Tumblr