Miljonair worden? Ga naar de uni!

Tsja, iedereen wil miljonair worden. Wij van Glamourland natuurlijk ook! Maar wat als je geen rijke erfgename bent en ook niet geboren bent in Dubai of Qatar? Hoe zorg je er dan voor dat deze droom daadwerkelijk uitkomt? Een succesvol schrijver of musicus worden is wellicht een optie, evenals speculeren op de beurs. Of kun je heel rijk worden door je te begeven in de onderwereld? Misschien, maar wij van Glamourland adviseren: ga naar de universiteit! En dan bedoelen we niet zomaar een universiteit in ons kikkerlandje helaas. Andere universiteiten produceren veel meer miljonairs. Glamourland toont speciaal voor jou een overzicht van de universiteiten, waar de meeste leerlingen een dikke vette bankrekening aan over houden.

 

In de volgorde van verdienste: Harvard, Stanford, de universiteit van Californië, Columbia, Oxford, MIT, New York University en Cambridge. En is Amerika te ver van je bed? Dan zijn de Franse scholen wellicht een optie. Heerlijk studeren met een verse croissant et une baguette! INSEAD, Sciences Po Paris, Polytechnique en HEC zijn respectievelijk nummer 15, 18, 20 en 23 op de ranglijst.

 

Benieuwd naar waar de meeste miljonairs tot stand komen? En waar jij misschien tijdelijk naar toe kan verhuizen? De top 3 luidt: 1.Verenigde Staten, 2. Groot-Brittannië en 3. Canada. Frankrijk staat op de 4e plaats gevolgd door Indië, Duitsland, Italië, China, Rusland en Zwitserland.

 

Glamourland

Foto: Tumblr

 

O ja, mocht jij jezelf een beetje te oud voelen om te studeren, geef dan dit overzicht aan je kroost. Zeker weten dat dit hen motiveert! En jou geven we nog een paar tips zodat ook jij nog de kans krijgt om in de QUOTE 500 te belanden.

1. Wees gedreven
Miljonair worden, gebeurt zelden bij toeval. Alleen de zeer gedreven mensen halen dit doel.

2. Overtref jezelf!
Stop met te denken aan één miljoen. Dat mogen er toch veel meer zijn? Beeld je dat dan in!

3. Begeef je onder andere miljonairs
Rijk denken leer je door jezelf met gelijkgestemden te omringen.

4. Werk als een miljonair
Keihard werken en super ambitieus zijn eigenschappen die je al een heel eind brengen.

5. Investeer
Zorg dat je veel en verschillende bronnen hebt waar je uit kan drinken. Spreid je investeringen, want er hoeft er maar één te gaan bloeien!

 

En last but not least sluiten wij van Glamourland af met de volgende tip: vergeet vooral niet te genieten…