Met z’n allen aan de bril

Het is niet altijd voor iedereen gemakkelijk te begrijpen dat mensen vrijwillig een bril dragen, enkel en alleen omdat ze dit cool vinden. De modetrend van de nerdy brillen is nu (gelukkig) een beetje overgewaaid, maar het brildragen op zich lijkt wel hipper dan ooit.

 

Hoewel een bril vreselijk onpraktisch blijft (regen en damp zijn namelijk je worst enemies) moet er toch worden toegegeven dat de bekende modehuizen de laatste jaren wel heel erg hun best doen om het leven van brilsmurfjes aangenamer, en vooral heel wat glamoureuzer, te maken. Glamourland zet voor jou dan ook met heel veel plezier de mooiste modellen van de nieuwe collecties op een rijtje.

 

Met een klassiek hoornen montuur in gevlamd bruin of in een retrokleurtje, kan je de bal zeker niet misslaan. De onderstaande modellen van Ray-Ban en Dolce & Gabbana hebben dit goed begrepen.

 

Glamourland

Foto: Ray-Ban.com

 

Glamourland

Foto: Dolcegabbana.com

 

Mag het voor jou ietsje meer zijn? Kies dan voor een statementmontuur met een extraatje! Knalkleurtjes zijn leuk voor even, maar met deze beauties blijf je ook na een paar maanden lekker stijlvol.

 

Glamourland

Foto: Net-a-porter.com

 

Glamourland

Foto: Net-a-porter.com

 

Kortom: of je die kleine lettertjes nou met of ook zonder bril kan lezen, het nieuwe motto bij de redactie van Glamourland? Met z’n allen aan de bril!