Meest dure boots ter wereld: 2,4 miljoen euro

Onze zuiderbuurtjes hebben het geflikt. Zij hebben het duurste paar laarzen op de hele wereld in handen. In het Antwerpse MAS Museum werden de meest prachtige laarzen tentoongesteld, waaronder dus de meest dure boots met een paisleyprint van maar liefst 2,4 miljoen euro. Dit collectors item, van het Belgische modelabel A.F. Vandevorst, is versierd met maar liefst 40.000 prachtige diamanten en 4783 gram goud.

Het ontwerpen van deze unieke laarzen ging niet zomaar, daar werden dan ook niet minder dan 30.000 uurtjes werk in gestopt. Die vele uurtjes werk had het modische koppel An Vandevorst en Fillip Arickx, een gelukkig getrouwd stel, er graag voor over. De twee kwamen al met talloze fantastische designs, maar geen enkel ontwerp kan tippen aan hetgeen wat ze nu showen. Wij van Glamourland staan te popelen om deze prachtige pareltjes eens te aanschouwen, watertanden zullen we!

Geluksvogels hebben de eyecatchers al mogen zien tijdens een speciale tentoonstelling die werd gehouden. Tijdens de opening van het evenement stond ook de koningin van België weg te dromen bij al het pracht en praal, net als de Belgische minister van Buitenlandse Zaken, Didier Reynders. Tijd voor een nieuwe tentoonstelling zodat ook onze chauffeur koers in kan zetten richting de modestad d’Anvers.