MAS? COLORI!

Gisteren werd er weer een beetje meer ‘colori’ toegevoegd aan het Nederlandse straatbeeld. De opening van de tweede zaak van Mascolori is een feit. De Amsterdamse Prinsengracht zag gisteren groen van de ballonnen en niemand minder dan Gordon was aanwezig om de kleurrijke opening tot een groot succes te maken.

Mascolori, ‘de kunst van het paraderen’, het toevoegen van meer kleur aan het Nederlandse straatbeeld, dat is hun ultieme doel. Handgemaakte schoenen, met alle zorg en liefde vervaardigd door Pepe Milan, maar samengesteld door.. jou! Ja, Glamourlanders een carrière als schoenenontwerper is nog nooit zo dichtbij geweest. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, een paar opvallende stappers vol glitters of heb je liever een complete ‘bloementuin’ op jouw schoen? Alles kan, je moet het alleen wel durven! Gordon heeft ons alvast laten zien hoe het moet..

Tijdens de opening van de pop-up store in Amsterdam, heeft Gordon zijn eigen schoenenlijn gelanceerd. Zeven paar schoenen nauwkeurig samengesteld door Gordon zelf. Enkele van deze schoenen waren: Gordon’s Tovertuin Rood, Gordon’s Pink Charlie en Gordon’s Kicking Yellow. Vier paar van deze opvallende stappers waren bestemd voor zijn collega’s van LA, The Voices, al leken sommigen niet erg blij te zijn met Gordon zijn kleurkeuze.. Gordon’s Kicking Yellow, inspireerde hem uiteraard weer voor een heerlijk gevatte opmerking: ‘Veilig verkeer Nederland!’

Na een uitgebreide fotosessie met iedere mogelijke combinatie van schoenen en mensen, was het tijd voor een goed glas champagne en een heerlijk stuk taart. Een taart in de vorm van een schoen, compleet met glitters en schoenendoos. Dat was een duidelijk geval van: ‘Zonde om op te eten!’

Uiteraard is Mascolori niet zomaar op een dag uit de lucht komen vallen, eigenaren Raymond Landegent en Jochem Grund zijn de twee knappe koppen achter dit idee. Twee jaar geleden zijn ze begonnen met een kleine webshop, inmiddels zijn de schoenen zowel online als offline te koop. Met een vaste vestiging in Rotterdam en nu een tijdelijke pop-up store in Amsterdam zijn ze druk bezig met het ontwerpen van hun glansrijke toekomst.

Dus Glamourlanders, pak pen en papier en begin met ontwerpen. Een paar opvallende stappers mogen zeker niet ontbreken in onze collectie!

Stay glamorous!