Mary-Kate & Olivier

Ze hebben een leeftijdsverschil van 17 jaar, maar hun relatie lijkt steeds serieuzer te worden.

Olivier Sarkozy (inderdaad, de halfbroer van de Franse oud-president Nicolas Sarkozy) heeft een stulpje voor een slordige $ 6,25 miljoen (ruim 5 miljoen euro) gekocht, een historisch herenhuis in de Big Apple. Het optrekje telt in totaal 4.200 vierkante meter(!) en heeft vijf verdiepingen, negen open haarden, een romantisch “Juliet balkon” en een enorme voor- en achtertuin. Geruchten gaan dat Mary-Kate haar boeltje al aan het pakken is om erbij te gaan wonen, geef haar eens ongelijk!

 

Olivier huurde in New York al een flat voor € 12.000,-  per maand om dichter bij zijn lief te zijn. Het super de luxe “love-nest” van het stel grenst aan een even zo groot herenhuis aan de andere kant. Zulke bijzondere twee onder één kap herenhuizen kom je niet vaak tegen. Of dat deel ook te koop staat, is niet bekend, maar het zou toch een heel mooi optrekje voor Ashley Olsen zijn.

Overigens werd onlangs het bijzondere duo Mary-Kate en Olivier op straat gespot, samen met de dochter van de Franse zakenman. Dit leverde toch wel wat aparte foto’s op. Je moet namelijk wel erg goed kijken om te zien dat Olivier niet met twee dochters aan de wandel is. Eerlijk gezegd is dit toch een beetje creepy…