Martini hunk doet oudste Bondgirl

Het is officieel. De nieuwste James Bond film zal Spectre gaan heten en gaat volgend jaar november in première.  We mogen ons verheugen op het zoveelste deel in de ellenlange reeks want ook dit jaar zal Daniel Craig weer schitteren op het witte doek als Engelse super spion.

 

Daniel Craig

Foto: Mayer Pictures/Columbia Pictures

 

Wel zijn er een hoop nieuwkomers, waaronder Monica Belluci, Christoph Waltz, David Bautista en Léa Seydoux. De 50-jarige Belluci is wel de meest bijzondere newby. Zij zal de rol vertolken van de oudste Bondgirl ooit! Wij van Glamourland vragen ons af of al haar lichaamsdelen de 18 al gepasseerd zijn.

 

Glamourland Monica Belluci

Foto: Monica Belluci

 

De film zal geschoten worden over de hele wereld, zo zijn er onder andere scènes gepland in Londen, Mexico City, Rome en Marokko.  De knappe 007 reist ook in deze film niet zomaar van A naar B, traditioneel als voorgaande jaren is er ook deze keer weer bij Aston Martin aan de deur geklopt. Het peperdure automerk ging dit jaar verder dan ooit! De super snelle DB10 zal haar debuut maken in ‘Spectre’. Mocht je warm lopen voor een nieuwe  sportcoupé, wacht dan niet te lang met bestellen want er zijn wereldwijd maar 10 stuks beschikbaar.

 

Glamourland Aston Martin DB10

Foto: Aston Martin DB10

 

Naast de ‘built for Bond’ Aston Martin waren er ook 5 Range Rovers besteld.  De politie in Duitsland is er maar druk mee want ze zijn deze week allemaal bij de Land Rover Academy in Neuss gestolen.

 

Volgens de Deutsche polizei is er van de dieven of de Range Rovers geen spoor te bekennen. Wij van Glamourland hopen dat de filmmakers goed verzekerd zijn, de waarde van de auto’s is geschat op 8 ton… daar kun je een leuk tweezittertje voor halen!

 

Glamourland Daniel Craig

Foto: Range Rover

 

Kleine kanttekening, echt bestuurbaar zijn de luxe auto’s niet meer. Volgens de Duitse media zijn de auto’s op een speciaal chassis gebouwd dat iets makkelijker afbreekt en zit er een voorruit in die bij het kleinste beetje spanning uit elkaar springt. Mocht je er dus eentje goedkoop op de kop kunnen tikken,  ga er dan vooral niet op in. Voor je het weet rijd je met special effects de A27 op, niet handig met je golden retriever in de achterbak onderweg naar de trimsalon.