MARNI

Marni timmert de laatste jaren flink aan de weg en is druk met het verwerven van wereldwijde naamsbekendheid. Waren het eerst alleen de échte fashionista’s die het merk kenden en er van hielden, tegenwoordig is Marni ook bekend onder de minder ambitieuze fashionvictims. Nu Marni inmiddels ook de internationale catwalks heeft veroverd, komt zij met een speciale “garden lijn”. Nu kun je dus ook je tuin of balkon opleuken met het iconische Marni design. Speciaal voor de Salone del Mobile 2012 in Milaan heeft Marni een aantal stoelen, banken en loveseats gecreëerd. De bankjes zijn kleurig en fleurig en ontworpen door Francesco Jodice.

Ben je nu niet zo van het tuindesign, dan heeft Marni nog een leuke nieuwe trendsetter aan het front: een gave shoppingbag gemaakt van meerdere kleuren leer die samen zijn gevlochten. Deze absolute beauty is geen koopje, maar perfect voor de komende zomermaanden. Als extra leuk detail kun je op de site van Marni “the making of” van deze tas bekijken.

Alsof tuinbankjes en een nieuwe tas nog niet voldoende zijn voor Marni, gaat dit Italiaanse modehuis toch nog even een stapje verder. Tijdens de komende herfst zal Marni haar eerste eigen parfum lanceren via Estee Lauder. De naam van het luchtje is nog onbekend, maar Marni kennende zal het daarmee wel goed zitten. Wat Marni al wel verklapt heeft is dat de geur akkoorden van hout en wierook zal bevatten, dit zijn namelijk de persoonlijke favorieten van Concuelo Castiglione, mr Marni himself.

Wij houden Marni in ieder geval de komende tijd goed in de gaten, we zullen ongetwijfeld nog veel van dit ambitieuze merk gaan horen!

Reporter: Nadine

Twitter: @weartodare