Marilyn 2.0

Nee, we hebben het hier niet over beroepsfreak Marilyn Manson maar natuurlijk over de Queen of Glamour: Marilyn Monroe.
Dit jaar is het alweer 50 jaar geleden dat de succesvolle actrice en bombshell is overleden. Hierdoor wordt 2012 het jaar waarin wij, als echte Glamourlanders, Miss Monroe stijlvol zullen herdenken.

Het Amerikaanse make-upmerk M.A.C. Cosmetics helpt ons hierbij een handje. Zij brengen een eerbetoon aan de legendarische verschijning door middel van een gelimiteerde make-uplijn.
De collectie omvat een dertigtal producten en bestaat uit oogschaduw, eyeliners, lipsticks en nagellak.
Met deze make-uplijn wil M.A.C. dat vrouwen dezelfde glamoureuze uitstraling krijgen als Marilyn Monroe een halve eeuw geleden had.

Foto: MAC

 

Helaas is een veelgehoord Nederlands motto ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’. Vandaar dat wij van Glamourland deze actie van M.A.C. zeer toejuichen en hopen dit zal aanslaan bij de Nederlandse vrouw. Met de komst van deze cosmeticalijn kan elke dame er glamourous uitzien en daar zijn wij natuurlijk erg blij mee. Rode lipstick en zwarte eyeliner? Het mag weer! And we love it.

Foto: MAC

 

Ga vanaf oktober 2012 zo snel mogelijk naar de M.A.C. store om jezelf om te toveren tot een echte Marilyn. Gun jezelf de glamour die je verdient!

 

Reporter:  Edith

Twitter: @o_Edith_o