IT’S A MAN’S WORLD

Na het zoveelste artikel waar wij vrouwen bij doen wegsmelten is het weer tijd voor een heerlijk mannen artikel. Nee, dames! Dit betekend niet dat we gaan praten over die nieuwe hottie, maar over een aantal fashionable gadgets for men.

‘Hover bike’
Mannen begin maar alvast met sparen, want wij hebben een ‘pareltje’ ontdekt! Het bedrijf Aerofax heeft een doel: ‘het doorbreken van barrières die betrekking hebben tot de luchtvaart’ en dat levert een aantal mooie speeltjes op. Zo zijn ze bezig met het ontwikkelen van de Hover bike. De twee krachtige ventilatoren zorgen ervoor dat de bike zo’n vier- en een halve meter boven de grond zweeft met een snelheid van maar liefst (schrik niet) 48 km/u. De usability van de bike is maximaal. Om de rij-tevredenheid te behouden hebben ze ervoor gezorgd dat de bike gewoon te besturen is als een normale (op de grond rijdende) motor.

Lieve vrouwen, dit is ’the perfect gift’. Aan te raden is het tuinieren voorlopig achterwege te laten, want van de bloemenperkjes zal weinig overblijven!

 

‘Denon Globe Cruiser headphone’
Ben je een druk bezette zakenman of ben je getrouwd met een glamorous woman die je de oren van het hoofd kletst? Werken de stijlvolle witte oordopjes niet meer tegen de drukte? Dan kun je wellicht eens de trendy ‘Denon Globe Cruiser headphone’ proberen. Hij is onlangs uitgebracht op de markt dus jullie mannen kunnen er fashionable uitzien en tegelijkertijd de rust creëren die jullie zo hard nodig hebben. Wij vrouwen beschikken ook over de nodige zelfkennis en nemen het jullie dan ook niet kwalijk ;)

 Foto: Uncrate.com – Denon Globe Cruiser headphone

 

De Denon Globe Cruiser headphone laat je ontsnappen aan de buitenwereld. De headphone is uitgebreid met een ruisonderdrukking dat de mogelijkheid geeft de headphone te gebruiken als ‘oordoppen’ voor de nodige stilte. Verder zijn ze voorzien van een wireless Bluetooth 3.0 systeem waardoor je het ‘altijd in de knoopzittende’ kabeltje kwijt bent. Erg handig wanneer je als man probeert te ‘multi-tasken’, dit is alvast een zorg minder!

Het beluisteren van jouw favoriete songs is uiteraard ook een optie. En speciaal ontworpen voor de “gemaks-mannen” onder ons: het beluisteren van jouw mail door een enkele druk op de knop. It’s a Man’s World!

Voor meer gadgets: ‘stay connected!’.