Mango gaat uitbreiden

De Spaanse retailer gaat vijf nieuwe stunning lijnen lanceren.

Binnenkort kunnen wij ons van top tot teen in low-budget, but high-fashion Mango hullen. Maar wat kunnen wij als Glamourlanders hierbij verwachten? Nou zet je schrap, want Mango gaat echt een allrounder worden: Mango Kids, Mango Sports, Mango Intimates, Mango Young (14 tot 20 jaar) & Mango Eyewear.

 MirandaKerr.Mango

Foto: Eonline

Lijn nummer vijf klinkt misschien al bekend in de oren. Maar nee, wij hebben het niet over de zonnebrillen. Wij hebben het over (maar liefst) 73 optische monturen voor zowel mannen als vrouwen. Helaas zullen de brillen tot nu toe alleen in sunny Spanje & Portugal verkocht, so fingers crossed!

 

Naast de vrouwelijke kledingstukken, biedt Mango ook al een tijdje men fashion op de markt; Mango Men. Helaas zijn er nog geen Mango Men winkels in Nederland te vinden, maar gelukkig kan er via de website besteld worden.

 

En om de hot news af te ronden, is Miranda Kerr het nieuwe gezicht van Mango. Kerr is beter bekend als Victoria’s Secret Angel (did you see the VS Fashion Show last night?) en zij zal te zien zijn in de Spring/Summer 2013 campagnes. Nu is ze ook nog eens collega’s met Kate Moss, het voormalige model van het merk.

De exacte releasedata’s van de nieuwe lijnen zijn nog niet bekend. Houdt daarom Glamourland goed in de gaten voor het allerlaatste nieuws, zodat jij de eerste bent die het weet! To be continued…