Magnum Pleasure

Zoals vele van jullie wel weten houden wij van Glamourland wel van business and pleasure en zijn wij wel in voor wat smakelijke canapeetjes en het juiste bubbelwater. Waar wij tot nu toe genoten van een Magnum ijsje op de bank, waarbij de vrouwelijke Glamourlanders eerder knabbelen aan een Magnum mini en de mannelijke Glamourlanders aan het zogenaamde pak boter, tilde Magnum donderdagavond het genot van het welbekende ijsje naar een hoger niveau.

 

Glamourland

 Foto: Magnum

 

Het was een zwoele avond en gouden confetti spoot glinsterend in de laatste zonnestralen uit de pop-up Magnum store van het Rembrandtplein, waar twee prachtig opgemaakte modellen ons verwelkomden met een uniek Magnum armbandje.

 

Glamourland

 Foto: Magnum

 

Voor we het wisten stonden we met onze bubbelende Champagne glazen in volle afwachting te wachten op de onthulling door Nicolette van Dam. Gespannen hield iedereen zijn adem in toen het gouden doek opgetild werd en een prachtige bar zich onthulde, met 24 ijs toppings en 3 verschillende dips.

 

Glamourland

 Foto: Magnum

 

Momenteel kan elke pleasure seeker kiezen uit een kaal ijsje, die door een pleasure maker in melk, pure of witte chocolade wordt gedoopt. Het echte feest begint zodra de toppings gekozen mogen worden. De beste pistache nootjes, gebrande amandelen, rozenblaadjes, pepertjes, nougat, goji bessen en nog veel meer behoren tot de keuze. Na veel gezucht van de wachtende gasten achter ons hadden ook wij eindelijk een keuze kunnen maken. Het werden pistache nootjes, witte chocolade krullen en rozenblaadjes op pure chocolade met een witte chocolade ‘drizzle’ en natuurlijk een prachtige chocolade stempel met de welbekende M.

 

Glamourland       Glamourland

Foto’s: Magnum

 

De avond verliep glamorous waarbij de beats van Girls Love DJs en Valerio Zeno (DJ Phalerieau) ons Glamourlanders optimaal lieten genieten van de ultieme pleasure. Natuurlijk was het naast ijs eten en Champagne drinken ook tijd om handjes te schudden met o.a. Bastiaan van Schaik, Rob Black, Morris Nieuwenhuis, Isa Hoes, Terence Scheurs, Patrick Martens en niet te vergeten onze eigen president François-Léon Van der Velden.

 

Glamourland

Foto: Magnum

 

Daarna was het tijd voor een praatje en een foto met Nicolette van Dam die stond te schitteren op de rode loper. Ze gaf de Magnum experience een ware belichaming in haar Champagnekleurige glitterjurk en gouden muiltjes. De store zelf had ook groots uitgepakt, waarbij de rode loper bezaaid was met fotografen om alle knappe koppen te fotograferen.

 

 Glamourland     Glamourland

Foto’s: Magnum

 

Aan het einde van de avond konden gelukkig ook de medewerkers van &Co en Container ontspannen toekijken hoe de gasten zich vermaakten, want alles verliep net zo gladjes als de chocolade in de bar. Deze werd dan ook precies elk uur op temperatuur gecontroleerd zodat de pleasure seekers konden blijven genieten van knapperige chocolade met daaronder een romig hart van vanille.

 

Glamourland

Foto: Magnum

 

De avond liep ten einde en zo vertrokken wij van Glamourland met bruine lippen van de chocolade en een tevreden glimlach op ons gezicht. Snel werd ons nog een goed gevulde goodiebag toegestopt, die vol zat met lekkernijen en cadeautjes. Zo konden we nog heerlijk nagenieten van de geleverde bioscoopbonnen met een chocolade masker op het gezicht, snoepend van de gekleurde macarons (die geïnspireerd zijn op de 5 kisses van Magnum) en sippend van de heerlijke limited edition Champagne.

 

Glamourland    Glamourland

Foto’s: Magnum

 

Wij van Glamourland hebben onze doses pleasure weer even gehad maar de Magnum store is tot medio augustus open voor degenen met behoefte aan ‘Thé ultimate pleasure’. Genieten ten top!