Maatjes en vaatjes: Dé Hilton Haringparty

De komst van de Hollandse Nieuwe is en blijft een nationaal hoogtepunt en dat moet natuurlijk ook nu weer gevierd worden. De Hilton Haringparty was dit jaar extra exclusief door het beperkte aantal genodigden die er live bij mochten zijn. Deze editie werd de partij opgedragen aan jongeren met autisme. Daarom organiseerde Hiltondirecteur Roberto Payer voorafgaand een unieke ‘maatje voor een maatje’ veiling voor stichting Papageno.

Sabine Leenhouts, Annemarie van Gaal en Marieke ’t Hart

Hierbij kon men bieden op bijzondere ervaringen die speciaal voor de veiling waren samengesteld. Van Tiramisu masterclass door Payer zelf tot aan een overnachting in de John & Yoko suite. Tot het laatste moment werd er geboden, met als eindresultaat een opbrengst van 6.098 euro. Aaltje van Zweden van Stichting Papageno was verheugd met de cheque die zij in ontvangst mocht nemen. 

Eric van As, Aaltje van Zweden, Roberto Payer en Janny van der Heijden

Zoals elke editie werd ook nu het vaatje op spectaculaire wijze gepresenteerd door Roberto Payer en Eric van As. Deze goede maatjes scheurden in een klassieke Fiat Cinquecento de tuin van het Hilton binnen. De komst van de Hollandse Nieuwe was ook via zoom te volgen en gezamenlijk met de online gasten werd haring gehapt en getoast op een mooie zomer.

Eric van As (Jan van As) en Roberto Payer (Hilton Amsterdam)
Madelein Hiensch (Partnership Manager Nederland bij magazine-app Readly) en Jerry Rustveld
Het neusje van de zalm! Eric van As, Janny van der Heijden, Roberto Payer en Maria Ghebresselasie

Fotografie: Richard Mouw