LUSH licious

We zitten er met onze neus (of wellicht met onze lippen, in dit geval) boven op! LUSH lanceert volgende maand namelijk haar eerste make-up lijn. LUSH zal niet alleen meer zorgen voor een stralende huid, maar ook voor een glamorous look. Alles is ‘handmade’ dus exclusief genoeg voor ons Glamourlanders ;-)

 

LUSH staat bekend om haar ‘fresh handmade cosmetics’ zoals diverse crèmes, lotions en smoothies voor onder de douche en in bad. Voor de liefhebbers van smoothies, let op: deze smoothies zijn niet drinkbaar maar smeerbaar. Al ruiken ze zo lekker dat je er graag je tanden in zou zetten.

LUSH doet er alles aan om aan haar eigen strenge standaard van perfectie te voldoen. Naast gebruik te maken van ingrediënten die ‘puur natuur’ zijn, houdt LUSH zich ook nog eens bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Alleen ‘fair trade’ producten worden geaccepteerd en het testen op dieren is ‘not done’. De kleine witte muisjes worden met rust gelaten, dus die kunnen we weer stiekem loslaten in de keuken van die vervelende buurman ;-)

In Juli 2012 zal LUSH een ‘groene’ make-up lijn lanceren met lipsticks, oogschaduw en eyeliner in een oogverblindend scala aan kleuren.

‘Emotional Brilliance’ is de naam die genoteerd zal worden op de geboorte-akte van deze nieuwe make-up lijn. Speciaal ontworpen om afgestemd te worden op jouw mood van de dag. Er is voor ieder wat wils: er zijn tinten voor de ‘natural look’ maar ook voor een ‘glamorous night out’. Volgens de makers van de lijn zal de make-up heerlijk zacht aanvoelen op de huid en bestaan uit een verzameling van mooie ingrediënten zoals: rozenblaadjes, cacoa boter en jojoba-olie. Het klinkt allemaal erg smakelijk, weten ze zeker dat het niet eetbaar is?

Wij zijn in ieder geval behoorlijk nieuwsgierig geworden en kijken uit naar de lancering op 21 juli 2012. Stay glamorous!

 

Reporter: Suzanne Heesbeen
Twitter: @SUUSheesbeen