Everybody loves Emporio Armani

Afgelopen week werd het 15 jarig bestaan van Emporio Armani Amsterdam gevierd en dat heeft de PC Hooftstraat geweten ook. Bekende Nederlanders en zakelijke relaties gaven massaal gehoor aan de uitnodiging om dit lustrum mee te vieren. En uiteraard was Glamourland ook aanwezig.

De avond begon met een instore cocktail in de prachtig ingerichte zaak van Emporio Armani. Gasten werden ontvangen met een glas champagne (nee inderdaad geen Prosecco dit keer) en konden daarnaast verder heerlijke cocktails laten maken en genieten van lekkere drankjes. In de zaak barstte het van de mooi aangeklede mensen die overduidelijk hun best hadden gedaan om op dit modefeestje zo goed mogelijk voor de dag te komen. Tussen alle gasten spotten we eveneens veel bekende gezichten zoals Lieke van Lexmond, topvoetballer Daniel de Ridder, Eva Jinek, Sander Janson, Kim Feenstra, Ruud Feltkamp, Stacey Rookhuizen, Gordon, Helene van Rooyen, personal trainer Carlos Lens, top advocaat Oscar Hammerstein, Maik de Boer, Sebastiaan Labrie, Dirk Taat en vele anderen. Ook de vriend van George Michael, Fadi Fawaz, vond het tijdens zijn korte verblijf in Amsterdam meer dan de moeite even naar dit feestje te komen.

Na de instore cocktail vertrok het gezelschap (uiteraard allemaal in het bezit van een goed gevulde goodybag) richting de Jimmy Woo waar nog een private party plaatsvond. Ook hier vloeide de champagne rijkelijk en ontbrak het de genodigden aan niets. De bar was geopend en men kon drinken wat men wilde. In de Jimmy gingen de voetjes van de vloer en ging het feest tot in de late uurtjes door. Het moet gezegd worden. Emporio Armani weet hoe ze een verjaardagsfeestje moeten vieren. Op naar het 20-jarig bestaan!