It’s so lovely when its sunny!

Dat het nu echt zomer is in ons kikkerlandje kan niemand meer ontkennen en dat dit weer al een tijdje aanhoudt is al helemaal een feit. Of je nu naar het strand gaat of lekker van een wijntje geniet op het terras, een goede zonnebril is nooit weggenomen. Buiten het feit dat je lekker ongegeneerd mensen kan kijken is een goeie zonnebril ook een topstuk voor je ogen. Je hebt maar één paar ogen en daar moet je zuinig op zijn. Er is alleen zoveel keuze op het gebied van brillenmode dat je soms de bomen door het bos niet meer kan zien. Wat zijn de laatste trends? En wat dragen de sterren onder ons? Wij van Glamourland gingen op onderzoek uit!

 

 Glamourland Glamourland

Foto’s: Tumblr

 

Hoewel wij van Glamourland erg van trends houden vinden wij het ook erg belangrijk dat het ook wel echt staat. Niet iedereen heeft dezelfde gezichtsvorm dus niet iedereen staat dezelfde zonnebril. Dus voordat je die te gekke Tom Ford zonnebril koopt kijk dan kritisch naar je gezichtsvorm en niet al te onbelangrijk de kleur! Een zonnebril kan je maken of breken. Ben jij bijvoorbeeld heel licht van huidskleur kies dan eerder voor een bruine zonnebril dan voor een zwarte, hierdoor krijg je net wat meer kleur in je gezicht. Mocht je zelf niet al te goed in keuzes maken zijn neem dan een vriendin mee voor een eerlijke mening!

 

Er is één basisregel deze zomer, de zonnebril moet opvallend zijn! Of hij nou vierkant, rond driehoekig of puntig is, hij moet groot en meeslepend zijn!

 

Let’s enjoy the sun!