Louis Vuitton slaat de handen in elkaar met Selfridges

Dat Louis Vuitton voor elegantie, glamour en klasse staat hoeven wij van Glamourland jullie natuurlijk niet meer te vertellen. Zopas heeft het Franse luxemerk zijn naam weer alle eer gedaan door zich te vestigen in een exclusieve toplocatie in Londen, namelijk in Selfridges.

 

Glamourland

Foto: Selfridges.com

 
De nieuwe shop-in-shop, de Louis Vuitton Townhouse, heeft maar liefst 3 verdiepingen en biedt een groot assortiment aan van lederwaren, horloges, schoenen, bagage, kleding en zelfs extra services zoals een digitaal atelier en monogrampersonalisatie. Het creatieve brein achter het design van de Louis Vuitton Townhouse is Gwenaël Nicolas, die een echte show-stopper heeft ontworpen. De dubbele spiraal rond de bewegende lift spreekt voor zich. Het is een gedurfde mix van technologie en modern design die de shopervaring een niveau hoger tilt, terwijl er trouw wordt gebleven aan de tijdloze stijl van Louis Vuitton.

 

Glamourland

Foto: Selfridges.com

 
Het digitaal atelier is dan weer een interessante mix van mode en technologie, met als resultaat een interactieve tafel die de klanten wegwijs maakt door de rijke geschiedenis en het verfijnde vakmanschap van Louis Vuitton. Daarnaast kunnen klanten ook profiteren van unieke monogrampersonalisatie, waarbij er gekozen kan worden uit diverse strepen, kleuren en initialen. Keuze te over!

 

Glamourland

Foto: Selfridges.com

 
Met zo een ambitieus project zou je denken dat ze nu wel op hun twee oren kunnen slapen. Dat is echter buiten de vernuftigheid van Louis Vuitton gerekend, die zichzelf steeds blijft heruitvinden. Het Franse luxemerk is namelijk van plan om binnenkort nog op twee andere toplocaties in Londen te openen. Wij van Glamourland zijn benieuwd en weten alvast waar wij deze Kerst gaan shoppen tijdens ons bezoekje in Londen.