Citytrip? Kies Louis Vuitton als jouw reisgids!

Lonely Planet is vooral favoriet bij glotetrotters met hun bijbehorende plunjezakken. Wij van Glamourland laten ons liever inspireren door de luxe city guides van niemand minder dan Louis Vuitton. Dus stap jij binnenkort nog in het vliegtuig voor een welverdiende stedentrip? Schaf dan nu deze fantastische reismapjes aan!

 

Glamourland

Foto: Louis Vuitton

 

Al voor de vijftiende keer maakt deze designer ons blij met de city guides van onze meest favoriete plekken. Parijs, Beijing, Kaapstad, Los Angeles, Hong Kong, Londen, Mexico City, Miami, New York, Parijs, Sao Paulo, Seoul, Tokyo, Venetië en Sydney passeren allemaal de revue. In deze hoog afgewerkte gidsen staan de meest luxe hotspots die jij als citytripper zeker niet mag missen. Helemaal leuk: de boekjes zijn verpakt in een lichtblauwe, houten box. Op die manier wordt het natuurlijk wel een heel fijn cadeautje voor jezelf.

 

 Glamourland

Foto: Louis Vuitton

 

Dat Louis Vuitton alleen de hipste en meest leuke plekken wil laten zien aan haar klant, is meteen duidelijk als wij van Glamourland de boekjes openslaan; de meest exclusieve tips en fijne aanbevelingen komen voorbij. Deze laatsten zijn samengesteld door een select gezelschap van auteurs en journalisten met een voorliefde voor luxe, die bekend zijn in de uitgelichte stad.

 

Glamourland

Foto: Louis Vuitton

 

Voor alle vijftien stadsgidsen, inclusief de houten box, betaal je slechts 405 euro. Je kan de stadsgidsen ook per editie kopen, deze zijn 27 euro per stuk. Wij van Glamourland zeggen: droom lekker weg bij de meest prachtige foto’s en waan jezelf alvast in een van deze topsteden. Zeker weten dat jij na het zien van die afbeeldingen, meteen naar de webpagina van een vliegmaatschappij surft om de tickets te boeken. So pilot, let’s start the engine! We’re going to …