Louis Talpe Most Sexy Man volgens Glossy lezers

Afgelopen dinsdag werd in The Harbourclub te Amsterdam de Belg Louis Talpe uitgeroepen tot meest sexy man van Nederland door Glossy. Lezeressen (en lezers uiteraard) konden ook dit jaar weer hun stem uitbrengen op de voor hun meest sexy man van Nederland. Wel opvallend dat een Belg er dan met deze prijs vandoor gaat…. Maar volgens de makers van Glossy is Louis nou eenmaal ook zeer populair bij de Nederlanders en konden ze niet om hem heen.

 

Vorig jaar organiseerde het Glossy magazine de verkiezing voor de eerste keer. Toen was de winnaar Jan Kooijman. Dit jaar was het een nek aan nek race tussen Jim Bakkum, Ruud Feltkamp en Louis Talpe. De laatste bleek dus de meeste stemmen te hebben binnen gehaald. Hij bleek zelf ook behoorlijk verrast. ‘Uiteraard had ik even gekeken wie er zoal genomineerd waren en daar zaten een paar mooie mannen tussen. Ik vind het dan ook een grote eer dat er zo vaak op mij gestemd is’ , aldus de gelukkige winnaar.

 

Uit een lijst van 100 mannen kon een keuze worden gemaakt. Daar werd goed gehoor aan gegeven want we hoorden dat er meer dan 25.000 stemmen zijn uitgebracht in totaal. Voorafgaand aan de bekendmaking van de meest sexy man van Nederland 2013 vond er een spetterende modeshow plaats van Muchachomalo. Dat betekende dus mooie dames en heren in sexy ondergoed. Aansluitend maakte Tess Milne de winnaar bekend en barste het feest los in The Harbourclub. Uiteraard maakten wij nog even gebruik om te netwerken met de vele aanwezige celebrities zoals Ellemieke Vermolen, Joey Ferre, Ferry Doedens, Curt Fortin, Antje Monteiro, Maik de Boer en vele anderen. Al met al een sexy avond in een van de hotspots van Amsterdam!