LOTT. gioielli maakt fantastische kroonjuwelen

Onze royals hebben natuurlijk keuze ten overvloed aan prachtige juwelen. We zien ze dan ook regelmatig verschijnen met de meest mooie versierselen passend bij hun outfit. Daarom had LOTT. gioielli het geweldige idee om een sieraad te maken voor onze nieuwe koningin Máxima. Het eindresultaat boden zij aan tijdens Máxima’s bezoek aan ’s-Hertogenbosch. Een enorme uitdaging! Hoe goed de creatie van LOTT. gioielli gelukt is, was af te lezen aan het gezicht van onze koningin, helemaal enthousiast!

 

Glamourland

Foto : LOTT. gioielli

 

En kritisch zoals wij Glamourlanders zijn, denken we dan: ja, ze dóet enthousiast. Maar daarna gaat het op de stapel van alle andere goed bedoelde cadeaus. Nee, nee, nee Glamourlanders, dit kado niet. Koningin Máxima is namelijk al gespot met de aangeboden oorbellen van LOTT. gioielli! En niet alleen één keer, maar zelfs al twee keer. Hoe glamorous is dat?!

 

De eerste keer droeg koningin Máxima de oorbellen bij het bezoek aan een symposium in het Paleis op de Dam in Amsterdam.

 

En voor de oplettende Glamourlanders onder ons; we konden koningin Máxima eerder deze maand zelfs nog zien met de befaamde oorbellen in. Ze droeg ze voor de tweede keer tijdens haar bezoek aan Washington bij haar paneldiscussie en speech bij het Internationaal Monetair Fonds.

 

LOTT. gioielli werd in 2010 opgericht en is inmiddels een groot succes.  Het merk heeft een grote passie voor stijl en trends, net als wij van Glamourland. Door vakmanschap en innovatie wordt er steeds weer een prachtige tijdloze collectie gemaakt. De gebruikte materialen zijn met zorg uitgezocht en van hoogwaardige kwaliteit. Sieraden van LOTT. gioielli zijn erg gewild en zelfs in het buitenland te verkrijgen. Nu onze koningin Máxima de oorbellen van LOTT. gioielli al regelmatig draagt, zijn items uit de collectie natuurlijk helemaal onmisbaar in ieders juwelenkistje.

 

Glamourland

Foto: LOTT. gioielli

 

Wij kunnen met recht trots zijn op dit mooie Nederlandse product. En trots zijn wij van Glamourland dat wij jullie hierover mogen vertellen. Maar Glamourland zou Glamourland niet zijn om niet ook verder te gaan dan alleen vertellen. Daarom houden wij binnenkort een actie waarmee je onderstaande handgemaakte oorbellen kunt winnen!

 

De oorbellen van Maxima in het zwart met een zoetwaterparel erboven. Wie wil hier nou niet mee gespot worden? Wij van Glamourland zijn helaas uitgesloten van deelname, dus alle dames op onze redactie zijn al helemaal jaloers. Blijf Glamourland.tv dus in de gaten houden voor de winactie en wie weet loop jij binnenkort al rond met exclusieve LOTT. gioielli oorbellen!

 

Glamourland  Glamourland

Foto’s: LOTT. gioielli

 

Voor meer informatie, verkooppunten en indrukken ga je naar www.lottgioielli.nl.