LXRY in Noordwijk!

Toen bij Glamourland de uitnodiging op de deurmat viel om naar de LXRY Night te gaan, hoefden we natuurlijk niet lang na te denken. Immers: Luxury and glamour zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De LXRY Night luidde het begin van een heel LXRY Weekend in. Ik hoor je denken LXRY Weekend, weer een nieuw lifestyle event? Maar het is slechts een nieuwe naam voor een al jarenlang succesvol concept. Voorheen heette dit event de Jackie Summerfair.

 

Vanaf half negen waren we welkom op de terrassen van het luxe Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk waar dit event plaats vond. Het weer zat (in tegenstelling tot wat andere jaren wel eens niet het geval was) erg mee dus de sfeer op de mooie terrassen met uitzicht over de Noordzee zat er al snel in. Onder het genot van het welkomst glaasje champagne was het netwerken geblazen en werden de aanwezige partners bezocht, waaronder Gassan Diamonds, KOH Cosmetics en Mercedes Benz. Wel viel het op dat het wat stiller was dan normaal. Wellicht is het uitnodigingsbeleid aangescherpt of de crisis heeft ook in Glamourland toegeslagen…

 

Rond 21.00 uur voltrok zich boven de Noorzee een prachtige vuurwerkshow wat het einde van het buitenprogramma inluidde. Daarna verplaatsen we  ons naar binnen, waar de LXRY Night officieel werd geopend met de uitreiking van de LXRY Award die naar Joop van den Ende ging. Hans en Candy Dulfer trakteerden alle bezoekers op een fantastisch staaltje entertainment wat later door een DJ werd overgenomen.

 

Het LXRY Weekend in Noordwijk is het gehele weekend nog te bezoeken.