‘Look for the Stars’: Sterrendiner onder de sterrenhemel

De Nederlandse Sterrenchefs hebben zich samengepakt en organiseren 3 tot en met 9 augustus het unieke diner ‘Look for the Stars’. Het vindt plaats onder de glazen hemel op de binnenplaats van Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. De 800 lampen van de koepel vormen de sterrenhemel die de hoogstaande gerechten iedere avond belichten.

Thomas van Santvoort, chefkok van het door Michelin bekroonde Restaurant Flicka uit Kerkdriel, gaat ieder van de dagen een uitzonderlijke samenwerking aan met een andere sterrenchef. De avonden bieden plaats aan slechts 150 gasten. Zij worden ontvangen met champagne en vervolgens voorzien van een dagelijks variërend 6-gangen diner, begeleid door bijpassende wijnen. Thomas: “Ik ben trots op deze bijzondere samenwerking. De ‘lockdown’ was een enorme schrik voor ons, we wilden de deuren van ons 2-jarig restaurant niet sluiten. Dat kwam aanvankelijk hard aan, maar het past niet bij ons om de moed te verliezen. Wij hebben deze tijd gebruikt om een briljant culinair plan te bedenken, hoe mooi is dat! Een intieme sfeer op een unieke locatie, waar alle sterren zich centreren. Wij kunnen niet wachten om de gasten in deze prachtige omgeving te verwelkomen, en ze een onvergetelijke avond te bezorgen. Een culinair hoogtepunt in eigen land, samen ondersteunen we de Nederlandse economie.

*Tromgeroffel*, de line up
Maandag 3 augustus – Richard van Oostenbrugge van Restaurant 212
Dinsdag 4 augustus – Erik van Loo van Restaurant Parkheuvel
Woensdag 5 augustus – Dennis Huwaë van Restaurant Daalder
Donderdag 6 augustus – Soenil Bahadoer van Restaurant Lindehof
Vrijdag 7 augustus – Wilco Berends van Restaurant De Nederlanden
Zaterdag 8 augustus – Menno Post van Restaurant Olivijn
Zondag 9 augustus – Yuri Wiesen van Restaurant Wiesen

Meer informatie over het programma, het menu en reserveringen is te vinden op de website van Restaurant Flicka: www.restaurant-flicka.nl/event/. Wij van Glamourland kunnen niet wachten!