Liquid Facelift

Ben jij er al aan?

In cosmetisch Glamourland is het al jaren een begrip: de liquid facelift. Je hebt niet langer de kans op een gezicht als een windtunnel en hoeft niet bang te zijn dat de boel te strak wordt aangetrokken. Ideaal!

 

De liquid facelift is precies wat de naam je doet vermoeden: een facelift door middel van injecties. Vaak is het een combinatie van botox, een filler en bijvoorbeeld huidverbeterende behandelingen zoals laser of peelings.

 

Glamourland

Foto: Tumblr

 

De botox zorgt er voor dat de fronsrimpels vervagen en niet meer zo sterk terug komen. Daarnaast geeft botox een lichte voorhoofdlift en kan het bijvoorbeeld gebruikt worden om je mondhoeken enigszins om hoog te trekken. Een goede cosmetisch arts zorgt er voor dat je wel de voordelen van de botox hebt, maar niet de nadelen. Dus géén Jerney Kaagman, we houden er van om nog wel een beetje te kunnen lachen.

 

De fillers maken diepe rimpels minder diep, maar hebben daarnaast nog een specifiek ander voordeel: veel van de huidige generatie fillers zorgt er voor dat je eigen huid weer meer collageen gaat aanmaken. En meer collageen betekent: meer volume en een jongere, gezondere huid. Het is niet de bedoeling dat je je een dikke kop laat aanmeten. Dat zien we helaas wel erg vaak op dit moment bij verschillende celebs en eerlijk, zo’n opgezwollen snuit maakt je er niet aantrekkelijker op.

 

Glamourland

Foto: Tumblr

 

Tenslotte wordt de verjonging afgemaakt met een huidverbeterende behandeling. Afhankelijk van de conditie van je huid kan er worden gekozen voor een peeling of bijvoorbeeld een laserbehandeling. Peelings bestaan er in verschillende sterktes. Overleg vooraf goed met je cosmetisch arts. Een te sterke peeling en je ziet er een week lang uit als een rozijntje. Hetzelfde geldt overigens voor de laser. Lasers zijn er in bijzonder veel verschillende soorten en maten. De één helpt bij het aanmaken van collageen, de ander werkt in op pigment, weer een ander is specifiek voor lijntjes. In overleg met je arts kun je de behandeling kiezen die het beste voor jou werkt.

 

Glamourland kan niet wachten om het één en ander snel eens te gaan testen. Zodra het zover is, vind je onze bevindingen uiteraard op deze site. :-)