LiLo doet het weer

Hét terugkerend event waar tout Hollywood aanwezig wil zijn: het jaarlijkse Witte Huis Correspondents dinner. Dit diner, dat vandaag zal plaatsvinden, is het neusje van de zalm en een must  go voor elite, celebs, nouveau riche en socialites.

Wie er zoal aan tafel schuiven? Claire Danes, Goldie Hawn, Reese Witherspoon, Daniel Day Lewis, Lindsay Lohan, Mary J. Blige, Kim Kardashian en Ivanka Trump. Met deze namen is de lijst nog lang niet af!

Gisteren stapten de meeste sterren op het vliegtuig. Zoals het Lindsay Lohan betaamt kwam ze ook hier te laat en was ze niet op tijd aanwezig op LAX. Het vliegtuig vertrok zonder haar, terwijl George Clooney en – opmerkelijk genoeg – Lilo’s advocaat wél in het vliegtuig op weg naar het diner zaten.

 

 

Je zou denken dat LiLo volledig in paniek er alles aan zou doen om toch haar vlucht nog te halen, of dan ten minste zo snel mogelijk een andere vlucht zou nemen. Nee hoor, miss Lohan is er geenszins van onder de indruk. Tegen een reporter vertelde ze dat ze “erover denkt een latere vlucht te nemen”. Er zijn geruchten dat LiLo haar vlucht heeft gemist omdat ze weer eens een nacht had doorgehaald. Wat ook de reden is, stalen zenuwen heeft ze zeker. Als je zonder blikken of blozen je vlucht mist en mogelijk te laat aankomt in het Witte Huis zonder dat je je daar een seconde druk over maakt.. Wij doen het LiLo niet na!

 

Reporter: Marylou

Twitter: @HealthExperts_