Life After Football Fair

Het is jullie natuurlijk niet ontgaan dat afgelopen zondag en maandag de zesde editie van de Life After Football Fair plaatsvond. Dit keer vond het event plaats in de Harbour Club Amsterdam. Uiteraard was Glamourland aanwezig om een kijkje te nemen tijdens de openingsavond. Deze VIP Night stroomde goed vol met (voormalig) profvoetballers, bekende Nederlanders, CEO’s, ondernemers, prominenten uit de voetballerij, netwerkers en vertegenwoordigers van de media. De officiële opening van de avond werd gepresenteerd door niemand minder dan de prachtige Lieke van Lexmond.

 

Ruud Gullit (winnaar 2012) mocht dit jaar de Life After Football Achievement Award powered by Rémy Martin overhandigen aan Guus Hiddink. Deze award ontving hij als extra waardering voor wat hij betekend heeft, en nog steeds betekent voor de voetbalwereld. Dit jaar werd voor het eerst ook een nieuwe award uitgereikt; de Life After Football Style Award. Deze ging naar (hoe kan het ook anders) Graziano Pellè en werd uitgereikt door stylist Fred van Leer. Daarna barste het feest echt los met een optreden van ZO! Gospel Choir onder leiding van Berget Lewis. Tijdens de afterparty zorgden DJ Chuckie, Norman Soares en percussionist Glenn Helder voor een feestelijke afsluiting van de avond.

 

Op de maandag gingen de deuren om 13.00 uur open, waarna iedereen een kijkje kon nemen in de wereld van Life After Football. Ook de Life After Football Femme special werd gelanceerd tijdens de speciale Femme Lunch met als covergirl Winonah de Jong (de prachtige vrouw van voetballer Nigel de Jong). Maar er was meer te doen die middag. Zo zorgde Rémy Martin ervoor dat alle gasten werden voorzien van het exclusieve drankje Rémy Martin Ginger en kon de ware autoliefhebber een ritje maken met Robert Doornbos in een Jaguar F-TYPE.

 

Andy van der Meyde werd live geïnterviewd door Eddy Jansen over zijn turbulente voetbalverleden. Aan het einde van de middag werd ook de reguliere editie van het Life After Football magazine gelanceerd met Graziano Pellè en zijn vriendin Viktoria op de cover, gepresenteerd door Peter Heerschop en gelanceerd door Pedro Ricksen (broer van Fernando Ricksen) en LAF’s anchorman Regi Blinker. Kortom, het waren weer twee memorabele dagen waar wij van Glamourland getuige van waren. Op naar de volgende editie van de Life After Football Fair!