Life after Football

In het bosrijke Spaarnwoude vond de aftrap plaats van een zinderende voetbalzomer. Vele prominente voetballers en bekende Nederlanders waren aanwezig om aan het footgolftoernooi deel te nemen dat werd georganiseerd door het magazine ‘Life After Football’. Namens Regi Blinker en Soufian Asafiati, de oprichters van LAF, waren wij uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn en het spreekt voor zich dat Glamourland deze uitnodiging graag accepteerde. Immers, bij zoveel voetbalglamour mochten wij natuurlijk niet ontbreken.

 

Toernooidirecteur Ruud Gullit gaf rond half vier het starschot voor de wedstrijd. Vele oud internationals waaronder Demy de Zeeuw, Denny Landzaat, Pierre van Hooijdonk,  Frank de Boer, Andy Slory Hedwiges Maduro en Roy Makaay waren aanwezig om als voetballers deel te nemen aan dit speciale event. Hedwiges Maduro vertelde en passant ook nog even zijn huidige voetbalclub Valencia te verruilen voor  Sevilla, waar hij een driejarig contract heeft getekend. Het internationale karakter werd door de Deen Kenneth Perez en Evgeniy Levchenko uit de Oekraine toegevoegd. Ook bekend Nederland was ruimschoots vertegenwoordig om deel te nemen aan dit toernooi. Zo spotte wij onder andere Ferri Somogyi en Najib Amhali.

Maar ook de glamorous voetbalvrouwen waren aanwezig. Estelle Gullit kwam even kijken naar de prestaties die op het veld werden geleverd en ook Wynona de Jong (die er overigens weer ‘stylish as ever’ uit zag) en Charlotte Heitinga waren aanwezig. Laatstgenoemde ontving uit handen van Regi Blinker de nieuwste editie van het LAF-magazine waar haar man, voetbal international Johnny Heitinga, op de cover sierde.

 

De feestelijke afsluiting van het toernooi en het bekend maken van de diverse prijswinnaars werd vakkundig gedaan door Quinty Trustfull. Overall winnaar van het tournooi was Regi Blinker! Maar als organisator van het event stelde hij zijn gewonnen eerste prijs, een Cvstos horloge ter waarde van € 21.000,- euro beschikbaar aan de second best; Orlando Trustfull. Na alle prijsuitreikingen was het tijd voor een overheerlijke BBQ en nog wat zomerse drankjes. Wij zijn door het footgolftoernooi in ieder geval helemaal in de stemming gekomen voor een zinderende voetbalzomer!

 

Reporter: Christian

Twitter: @Chrislooman