Le Slip Français, de slip met een geurtje

Het ondergoedmerk Le Slip Français heeft sinds kort een nieuw paradepaardje, namelijk herenslips met een geurtje. Ja hoor, je leest het goed: geurend ondergoed voor mannen! Wij van Glamourland hebben dit welriekend zaakje even voor jullie uitgezocht.

 

Glamourland

Foto: Leslipfrancais.fr

 

Le Slip Français werd opgericht in september 2011 door Guillaume Gibaulten en is het eerste ondergoedmerk dat volledig gevestigd is in Frankrijk. Hun marketing is volledig aangepast aan the digital era: internet en social networks. Om het in hun woorden te zeggen: made in France 2.0!

 

Deze slimme zet legde Le Slip Français geen windeieren, aangezien ze in minder dan 2 jaar tijd 20 000 exemplaren aan de man wisten te brengen in Frankrijk. Al snel kwam Guillaume met een revolutionair idee op de proppen: een slip met een geurtje. Vastbesloten om de wereld te veroveren met zijn geniaal idee, werd er via crowdfunding genoeg geld ingezameld (het dubbele van wat er nodig was!) om dit om te toveren in werkelijkheid.

 

Glamourland

Foto: Leslipfrancais.fr

 
Een slip met een geurtje… Hmm hoe zit dat dan juist in elkaar? De slipjes geuren dankzij microcapsules in het weefsel, met een zelfgemaakt parfum van Le Slip Français. Vanaf het moment dat je beweegt in de slip, komt de geur vrij. Volgens de makers is dit een zachte en mannelijke geur die gebaseerd is op muskus en peren. Het effect blijft bovendien goed tot ongeveer 30 wasbeurten.

 

Glamourland

Foto: Leslipfrancais.fr

 
De geparfumeerde slips worden geproduceerd in een fabriekje in Rijsel en zijn voorlopig enkel beschikbaar in marineblauw. Wil jij ook lekker ruiken of je partner eens verrassen, dan kan je voor €35 al eentje in huis halen. Een boxershort is de jouwe voor €40. Het hoeft dus niet allemaal made in China te zijn. Wij van Glamourland zijn alvast volledig overtuigd van deze wannahave. Smell ya later!