Laurèl opent deuren in Amsterdam

Laurèl opende gisteravond haar deuren in één van onze ‘favo’ winkelstraten: de Pieter Cornelisz Hooftstraat in Amsterdam. Op nummer113, inhet voormalige pand van McGregor, kunnen wij vanaf heden ons hart ophalen met de kleding van Laurèl, het hoogwaardige easy luxury damesmodemerk uit München. De creaties van Laurèl, ooit gelanceerd als het jongere zusje van Escada, laten een nieuwe laid-back stijl zien. Deze past perfect bij de moderne vrouw van nu – onafhankelijk en zelfverzekerd – met vrouwelijke powerlooks. Dirk Reichert, eigenaar van Laurèl, wil zijn concern fors uitbreiden.  Na deze kick off in Amsterdam, wil hij winkels openen in Londen, Parijs, Zurich, Dusseldorf en Berlijn.


Uiteraard wilden wij van Glamourland deze feestelijke opening niet missen. De Pommery Champagne vloeide rijkelijk, terwijl een gouden regen van confetti op ons neerstreek. Bekend Nederland mag bij een feestje in de PC natuurlijk ook niet ontbreken. In feestelijke stijl nipten onder andere Lieke van Lexmond, Lauren Verster (liefje van ‘PC Hooftstraatinsider’ Jort Kelder), Paulien Huizinga, Marian Mudder en Anouk Smulders aan hun glaasjes. Tot de welkome aanwezigen behoorden ook Coster Diamonds. De diamantgigant heeft één van de grootste collectie stenen van Amsterdam met een gewicht van meer dan 1.00 karaat. Als ludieke actie was ieder champagneglas voorzien van een diamantje, waarvan drie glazen met een echte. Diamonds are a girl’s ánd vooral Glamourland’s best friend en de spanning was dan ook te snijden terwijl de diamanten op echtheid werden gecheckt. Alsof dit allemaal nog niet genoeg was, werd ook nog een tas van Laurèl verloot ter waarde van 700 Euro.

 

Wij voelen ons al helemaal thuis tussen de jurkjes met veel paarsaccenten. Ook dragen wij deze winter absolutement de jassen met bontkraagjes van Laurèl. ‘Laurèl loves Amsterdam’ en wij van Glamourland houden nú al van Laurèl.

 

 


 Foto: MaisonPR