Launchparty: Hollands Next Topmodel Akke Marije lanceert parfum

Op bijzondere wijze lanceerde Friese schone Akke Marije Marinus, winnares van Hollands Next Top Model 2016, in het MOCO museum te Amsterdam haar eigen eau de parfum: It’s me Akke Marije. Akke Marije maakte op een prachtig paard elegant haar entree bij. Anouk Smulders verwelkomde haar en samen lanceerden zij het parfum.

 

Glamourland It's Me Akke Marije Hollands Next Top Model

Foto: Martin van Os

 

Met het winnen van Hollands Next Top Model 2016 won Akke Marije naast een modellencontract ook haar eigen parfum. Na maanden van ontwikkeling is haar parfum ‘It’s me Akke Marije’ een feit. Van A tot Z is Akke Marije bezig geweest met de creatie van de parfum. Tijdens de opnames voor de commercial op Ibiza werkte Akke Marije samen met fotografe Nicole Langholtz, die haar een bijzonder verhaal vertelde over haar blinde paard Lucero (een oud renpaard) die ze redde van de slacht. Met veel geduld en liefde kreeg Nicole hem weer op de been.

 

Glamourland It's Me Akke Marije Hollands Next Top Model

 

Akke Marije was ontroerd door het verhaal en besloot hier iets mee te doen. “Ik ben opgegroeid op de boerderij en mijn hele leven al dol op dieren, zeker op paarden. Samen met Touché en The Modelhouse TV hebben we een plan bedacht om niet alleen Lucero maar ook de andere paarden, honden en opvangdieren van Nicole te helpen.” Naast Akke Marije is ook Lucero te zien in de campagne en van elk verkocht parfum wordt 1 euro gedoneerd aan Lucero en zijn vrinden.

 

Glamourland It's Me Akke Marije Hollands Next Top Model

Ellen Evers en Brigitte Nijman op de lancering – Foto: Martin van Os

 

Freek Koster, oprichter en eigenaar Touché Models: “Ik sta er versteld van hoe Akke Marije zichzelf heeft ontwikkeld in de afgelopen maanden na Hollands Next Top Model. Ze blijft heel dicht bij zichzelf, met haar sprankelende persoonlijkheid, en is enorm gegroeid als model. Wij zijn heel erg trots op haar”.

 

Glamourland It's Me Akke Marije Hollands Next Top Model

 

Marianne van der Gaag, mede-oprichter en eigenaar TheModelhouse.tv: “Wat ik ontzettend leuk vind is de eerste positieve reacties te horen; dat het parfum zo ontzettend goed ontvangen is qua geur, campagne en uitstraling”.

 

Glamourland It's Me Akke Marije Hollands Next Top Model

Foto: Martin van Os

 

Vanaf vandaag is It’s Me Akke Marije voor 19,95 euro exclusief verkrijgbaar bij The Sting en drie Cotton Club winkels. Vanaf begin oktober is hij ook online te koop via www.TheModelhouse.tv.