Last Minute Moederdag Tips

Morgen is het weer zover: de befaamde moederdag.
Massaal gaat Nederland last minute de stad in om een cadeau te scoren voor de leukste en liefste moeder. Wij van Glamourland vinden dat moeders extra verwend mag worden. Want: ‘A Mother is She, who can take the place of all others, but whose place, no one else can take’. Hier 5 tips voor het ultieme Moederdag cadeau!

 

1. Een bloemetje
Zeg het met bloemen! Dit wordt altijd gewaardeerd. Een kaartje eraan met een tekst maakt het persoonlijker.
Je kunt bloemen bezorgen door bloemlatenbezorgen.nl

 

2. Geef een tijdschrift abonnement
Het is een goede afleiding na alle huishoudelijke klusjes die dagelijks gedaan worden.
Dit cadeau is niet eenmalig, want wekelijks of maandelijks valt het  favo tijdschrift van je moeder op de mat. Een heerlijk momentje voor zichzelf.

 

3. High Tea / High wine
Tegenwoordig zijn we aan het High Tea-en gegaan. Neem je moeder mee naar een restaurant en geniet samen van hapjes zoals scones, sandwiches en niet te vergeten thee! Wil je het bruisender maken met je moeder, kies dan voor High Wine en proef verschillende soorten wijn onder het genot van borrelnootjes, gamba’s  en andere lekkere hapjes.

 

Foto: highteatips.nl

 

4. Beauty arrangement
Een cadeau om zichzelf op te laden en te laten verwennen is een heerlijk weekendje weg met een ontspannende massage in een kuuroord. Daarna kan je moeder er weer tegen aan! En jij gaat natuurlijk gezellig mee!

 

5. Sieraden
Diamond’s are a girls best friend. Sieraden doen het altijd goed! Het benadrukt de persoonlijkheid en laat je stralen. Kies ook iets wat echt bij haar past.

 

Reporter: Linda

Twitter @linlicious