Lang, langer, langst

Van een beetje drama zijn wij nooit vies bij Glamourland.  Dan hebben we het niet over die ene jammerende vriendin die bij elk mugje dat je neermept tranen met tuiten huilt, maar over het echte werk: een vleugje fashion drama that is!

 

Blijkbaar zijn de grote ontwerpers het hiermee trouwens helemaal eens. Kort is out & lang is in! Dit najaar mag je dus (letterlijk) alles uit de kast halen en je Bondgirl jurken met trots dragen naar een hip feest. En ja hoor, als je wil mag je zelfs je satijnen handschoenen aan!

 

Bij Balmain kiezen ze resoluut voor lang, met een sexy split, in combinatie met va-va-voum rood of immer stijlvol zwart. Een gouden accent maakt je look red carpet ready!

 

Glamourland

Foto: luisaviaroma.com

 

Ook bij Givenchy kiezen ze voor classy zwart, lang en een dramatisch rugdecolleté.

 

Glamourland

Foto: luisaviaroma.com

 

De frivole John Galliano kiest dan weer voor dezelfde klassieke kleuren als Balmain, namelijk rood en zwart. Uiteraard wél met lederen korte handschoentjes i.p.v. de traditionele satijnen versie.

 

Glamourland

Foto: luisaviaroma.com

 

Een saai kantoorfeestje is misschien niet klaar voor jouw nieuwe najaarslook, maar we kunnen je verzekeren dat je genoeg excuses kan vinden om zo’n prachtige japon aan te schaffen. Durf je? Wij van Glamourland anders wel hoor!