Lancering Kathryn Milan: een oase van luxe

Afgelopen weekend waren wij van Glamourland te gast bij de lancering van het opkomende merk ‘Kathryn Milan’. De lancering vond plaats in een intiem zaaltje te Prinsengracht, wat de sfeer en exclusiviteit van het evenement alleen maar bevorderde. Toen alle gasten uit de modewereld hun plaats hadden ingenomen, kon de show beginnen. Alle gezichten waren veelbelovend op de catwalk gericht: wat zou dit nieuwe label ons gaan brengen?

 

Antwoord één is er meteen een waar wij van Glamourland wel van houden: heel veel luxe! De slogan van het merk is: ‘it’s not just a brand, it’s a lifestyle’, en na deze show kunnen wij overtuigend melden dat wij onszelf graag deze levensstijl aanmeten. Alle outfits bestonden uit de meest wonderschone stoffen, van zijde tot echt leer. De setjes stonden allen even galant en chique: van een prachtige bronzen blouse tot een oogverblindende avondjurk.

 

Glamourland   Glamourland

Foto’s: Team Peter Stigter

 

De collectie varieerde van jurken die gedragen kunnen worden naar het meest prominente feestje, tot een stijlvolle outfit voor op het werk. In veel kledingstukken was een open rug verwerkt, wat het stuk net dat extra beetje glamour gaf. Ook manlief hoeft niet ontevreden te zijn: ook mannen betraden de catwalk, inclusief stijlvolle outfits. Verder zagen we een aantal mooi getailleerde jassen, chique rokken, een hip geprint mantelpakje en werkelijk prachtige sieraden. Bij één shirt was er een ketting verwerkt op de rug. Hier ging ons hart direct wat sneller van kloppen.

 

Glamourland   Glamourland

Foto’s: Team Peter Stigter

 

Het laatste stuk was er –zoals het eigenlijk hoort- een die onze adem ontnam: een lange zwarte avondjurk, die aan de bovenkant versierd was met schitterende diamanten. En tja, diamonds are a girls best friend.. De ontwerper zelf noemde de jurk een die hun ‘fantasy’ te boven was gegaan. Wij van Glamourland kunnen dat natuurlijk niet anders dan beamen.

 

Glamourland

Foto: Team Peter Stigter

 

Na afloop van de show werd er luid geklapt voor het gezicht achter dit nieuwe wonder: David Turner had het geflikt. Alle aanwezigen spraken hem aan op zijn geweldige show, èn terecht. Wij popelen om meer te horen van dit merk, wat de definitie van luxe en kwaliteit lijkt te zijn.