Lancering GRAZIA MAN

We hebben het vast allemaal wel een keer meegemaakt, wil je net lekker de nieuwste Grazia gaan lezen, blijkt dat je tuinman, chauffeur of zelfs je geliefde er met de Grazia vandoor is gegaan. Vanaf nu hoef je daar niet meer bang voor te zijn, want de mannen hebben tegenwoordig hun eigen Grazia. Gisteravond werd de allereerste Nederlandse Grazia Man gelanceerd en wij van Glamourland waren natuurlijk erbij om dit memorabele moment vast te leggen.

 

Vijf jaar geleden kwam de eerste Grazia uit in Nederland en het blad was direct een groot succes bij de Nederlandse vrouw. Al snel bleek dat de Grazia niet alleen gelezen werd door vrouwen, ruim 54.000 mannen lezen iedere week de Grazia! Speciaal voor de Nederlandse man komt Grazia vanaf 19 maart twee keer per jaar met Grazia Man.

 

Foto: Lisa Vermeij

 

Half mannelijk bekend Nederland was gisteravond samen met Glamourland aanwezig bij deze feestelijke maar stoere lancering van Grazia Man in Rose’s Cantina in Amsterdam. DJ Sunnery James onthulde met adjunct hoofdredacteur Debby Nobel en redacteur Danny Post de allereerste Grazia Man. Alhoewel het voor zijn vrouw Doutzen de gewoonste zaak van de wereld is om op de cover van een magazine te staan, was de wereldberoemde dj toch een beetje zenuwachtig om zichzelf terug te zien op de voorkant van een magazine.

 

  

Foto’s: Lisa Vermeij

 

Naast Sunnery James waren Ryan Marciano, Valerio, Lange Frans, Dennis Weening, Ben en Jamie Saunders, Yes-R,  Remy Bonjasky en Koert-Jan de Bruijn onder andere aanwezig bij de lancering van de Grazia Man. Bij de lancering van een nieuw blad moet er natuurlijk geproost worden en er werden dan ook heerlijke Margarita cocktails geserveerd. Voor de échte mannen was er iets sterkers, zij konden namelijk genieten van een whisky proeverij.

 

Foto’s: Lisa Vermeij

 

In Italië is de Grazia Man al een groot succes, Nederland is het tweede land waar een speciale Grazia voor de mannen wordt uitgebracht. De Grazia Man staat vol met de laatste modetrends, interviews met Sunnery James en Tess Milne, beauty musthaves, tips over sparen en uitgeven, spannende waargebeurde verhalen en de laatste gadgets.

 

Grazia Man ligt vanaf dinsdag 19 maart in de winkel en is een leuk presentje voor je vriend of man, chauffeur, staljongen, hairstylist, poolboy, … of voor jezelf natuurlijk (if you want to know what happens in a man’s world)! Glamourland wenst Grazia Man heel veel succes toe!

 

 

Foto: Lisa Vermeij