Lancering F.A.L.L. Magazine groot succes

In het toepasselijke FOAM vond de officiële lancering plaats van een nieuw internationaal magazine van Nederlandse bodem: F.A.L.L. Magazine. Deze bijzondere gelegenheid ging bekend en onbekend Nederland niet ongemerkt voorbij. Wij van Glamourland waren uiteraard ook van de partij.

Vers van de pers maar het bestaan van F.A.L.L. Magazine is een feit. F.A.L.L. staat voor Fashion, Art, Literature en Lifestyle. Het magazine is in meerdere opzichten uniek. Nooit eerder is er op deze manier gekozen voor de combinatie van de vier creatieve disciplines in één magazine. Milou Verbeke, 24 jaar jong en hoofdredacteur, kwam met het idee om beginnend talent uit de wereld van mode, kunst, literatuur en lifestyle een platform te bieden. Aanstormende designers, modellen, schrijvers, kunstenaars en journalisten krijgen dankzij F.A.L.L. Magazine een kans zichzelf te laten zien. Volledig in het Engels geschreven, F.A.L.L. richt zich op de internationale markt.

 

Bij binnenkomst in FOAM aan de Vijzelstraat worden we vriendelijk verwelkomd met een ijskoude en overheerlijke Grand’O cocktail. Binnen no time is de ruimte gevuld met vrienden en familie van de oprichters, jonge stijlvolle professionals, pers, BN’ers en contributors van het magazine. De belangstelling is enorm, en niet zonder reden.

 

De presentatie ligt in handen van Lauren Verster, die samen met Milou Verbeke onder een groot applaus en gejoel de cover van F.A.L.L. Magazine mag onthullen. Het is een prachtig plaatje. Het is een droom die uitkomt voor Milou Verbeke, oprichter en jongste hoofdredacteur ooit. F.A.L.L. onderscheidt zich niet alleen door volledig in het Engels uitgegeven te worden, maar ook door zowel de toegankelijkheid van fashionbladen als de diepgang van vakliteratuur in één magazine evenredig te verwerken. Milou vertelt met een stralende lach dat ze zonder de inzet en creatieve bijdragen van haar getalenteerde collega’s Sabine de Graaf, Sophie Gerritsen, Mirjam de Ruiter en Mark Steenstra (e.a.) dit nooit had kunnen realiseren.

Na de onthulling is er tijd voor een uitgebreide fotoshoot en het ontvangen van welgemeende felicitaties van alle aanwezigen waaronder contributor Mick de Lint, Anna Drijver, Mariana Verkerk, Laura Ponticorvo en ontwerper Benjamin Kooijman. Onder het genot van de muziek van band Fixur (aanstormend talent!) kon er nog lang geproost en gefeest worden.

F.A.L.L. Magazine zal zes keer per jaar verschijnen, zowel in print als online. Wij van Glamourland zijn al fan en zien een grote toekomst voor dit blad!