La vie en rose

Édith Piaf wist het vele jaren geleden al: wanneer de juiste man je lieve woordjes toefluistert op een mooi moment, dan zie je het leven door een roze bril. En laat een roze bril nou precies datgene zijn wat er bovenaan Glamourland’s fashion-verlanglijstje staat!

 

Glamourland

Foto: Riverisland.com

 

Poederkleuren en roze/nude-tinten zijn immers hot hot hot! Voor elk huidtype vind je wel een geslaagde nuance en bovendien staan deze kleurtjes altijd voor klasse en elegantie. Ben je eerder van het lichte huidtype? Ga dan voor pastelroze, zodat je lichte haren en blauwe ogen mooi matchen met je outfit.

 

Glamourland

Foto: Riverisland.com

 

Ben je van het donkere type met een olijfkleurige huid en zwarte of donkerbruine haren? Dan kies je het best voor flashy kleurtjes die echt knallen. Felroze staat prachtig op de dansvloer, geloof ons maar!

 

Glamourland

Foto: Hm.com

 

Zit je er een beetje tussenin? Dan kan je vrijwel alle varianten van deze hippe trend aan. Een poederkleurtje doet je stralen, maar je kan gerust ook voor fellere accessoires kiezen om je outfit op te vrolijken.

 

Glamourland

Foto: Riverisland.com

 

De juiste man met de juiste woorden nog niet gevonden? Dan zou Sam Edelman wel eens the right man for the job kunnen zijn. De Glamourlandredactie is inmiddels halsoverkop verliefd geworden op zijn immer perfecte collectie boordevol prachtige schoenen, tassen en lederen jasjes.

 

Glamourland

Foto: Samedelman.com

 

Glamourland

Foto: Samedelman.com

 

Wij van Glamourland zijn alvast helemaal into Pink Love: Let’s go pink tomorrow!!