KStews inbox gehackt?!

Oeh, het blijft druk rondom Kristen Stewart!

Terwijl iedereen nog aan het bijkomen is van Kristen’s persconferentie en haar scharrel Rupert Sanders om het hardst roept dat hij zijn trouwring blijft dragen en er écht niets aan de hand is, hebben wij de volgende gossip alweer te pakken.

Het lijkt er op dat KStews inbox gehackt is. Of nee, toch eigenlijk niet. Dit is wat lichte humor voor op een druilerige donderdag, dat kunnen we eigenlijk ook wel gebruiken. Een enthousiaste fotoshopper heeft namelijk een screenprint nagemaakt van hoe de inbox van Kristen er nu uit zou kunnen zien.

Sommige opmerkingen in de onderwerpen van de mailtjes zijn werkelijk hilarisch. Wat te denken van het mailtje van Charlize Theron dat begint met: “I am an Oscar winner” en “You cost me millions in sequel movies”. Kijk ook goed naar de tabbladen die bovenaan open staan. “How to get my boyfriend back” en een google search naar het huis van Reese Witherspoons huis in Ojai, waar Robert Pattinson op dit moment waarschijnlijk verblijft. Ook geniaal: een mailtje van “1800 flowers” die bevestigt dat KStews bloemen aan Robert zijn bezorgd, Reese Witherspoon die schrijft: “I have a REAL Panic Room. Don’t even try!” en een sicko die aangeeft een sextape van Kristen te hebben.

Foto: Professionalfangirl.com

Hier op de redactie hebben we er smakelijk om moeten lachen. In ieder geval scoort de maker hoog op het gebied van originaliteit!