Kommer en kwel in Estelle-land

Het zit Estelle ook allemaal niet mee; ze ligt in scheiding, haar vriend zit vast, zij is Nederlands nieuwste gangster-liefje en tot overmaat van ramp gaat haar tv-programma ook niet door! Estelle Gullit (of heet ze al Hari?) zou dit najaar samen met stylist/visagist Leco van Zadelhoff het programma “Wat dragen de sterren” gaan presenteren. Een programma dat, de titel zegt het al, gaat over wat de sterren dragen ;)

Nu heeft SBS laten weten dat Estelle ervan af ziet. De geruchtenmachine draaide weer volle toeren; heeft SBS Estelle aan de kant gezet vanwege alle negatieve publiciteit rondom haar persoon sinds haar vriend, de K1 fighter Badr Hari, wordt verdacht van allerlei zware mishandelingen?

Niets blijkt minder waar, Estelle heeft zelf besloten dat zij niet meer verder wil gaan met het programma. De manager van Estelle  heeft laten weten dat “de commotie rond kickbokser Badr Hari inderdaad de reden is voor Estelle om het even rustiger aan te doen, maar dat zij zich zelf heeft teruggetrokken.”

 

Overigens is het programma niet helemaal een verloren zaak, SBS heeft verklaard dat zij haar keuze respecteren en wellicht het opnieuw zullen oppakken in 2013, maar dat is nog niet zeker. Eerder zag Estelle ook al af van deelname aan Ranking the Stars.

Leco van Zadelhoff zou dit najaar één van de nieuwe gezichten worden bij SBS ”We zijn met hem in gesprek over andere presentatieklussen en hij blijft betrokken als deskundige in het vernieuwde Shownieuws”, aldus de SBS6-woordvoerster.
Gelukkig maar, niet iedereen wordt dus meegezogen met deze Titanic ;)