Knock, Knock, mahogany Dolce & Gabbana is here!

Ja, dit mag je deze keer wel heel letterlijk nemen. Grado Labs, gevestigd in New-York en bekend om zijn opmerkelijke ontwerpen en leider in het designen voor de high-end audio en recording markt, is in het bootje gestapt met die andere bekende Italiaanse ontwerper Dolce & Gabbana. Samen zijn ze op het idee gekomen van de DS2012 headset. Waar de 2 verschillende ontwerpwerelden elkaar ontmoeten, ontstaat er een ongeëvenaarde ervaring van een handgemaakte headset uit kostbaar mahoniehout. Dit schatje is een echte musthave met uitmuntende design-, schoonheids,- en technische prestaties.

glamourland

Bron: www.bornrich.com

Op technisch vlak zorgt de “open lucht”-technologie van de DS2012 voor een haarscherp geluid van zowel hoge als lage frequenties, terwijl zijn knusse design de oren als het ware volledig in de watten legt waardoor een ruimer geluidsveld kan worden ervaren door de luisteraar. Dit maakt de DS2012 één van de meest comfortabele en prachtigste headsets die er momenteel bestaan.

glamourland2

Bron: www.bornrich.com

Het is ons echter wel opgevallen dat dit model veel gelijkenissen toont met de eerder gelanceerde Grado GS1000i headset. Dit gezegd zijnde, kunnen we besluiten dat hout één van de favoriete materialen is voor high-end audiofabrikanten, wat garant staat voor een rijke en warme geluidskwaliteit. Onder de beste houten headsets van het verleden behoren immers de klassieke headsets door Antonio Meze en de houten Audio-Technica’s headsets.

Als je nog op zoek bent naar een last-minute voor de feestdagen, kan deze unieke samenwerking van jou zijn voor $1250.