The King’s house FOR SALE!

Toe aan een nieuw optrekje? Waarom dan niet meteen een heel speciale villa kopen. Hoe bijzonder zou het zijn om het huis te betrekken waar Elvis Presley jaren heeft gewoond. Nu kan het!

 

We kennen natuurlijk allemaal het bekende huis van Elvis in Memphis; Graceland. Maar wat sommigen misschien niet wisten, is dat hij voor die tijd met zijn toenmalige vrouw Priscilla in Beverly Hills woonde. The King huurde hier een riante villa, tot hij het kocht in 1967. Hun dochter Lisa Marie is verwekt en in 1967 geboren in dit huis. Ze woonden hier een aantal jaren met zijn drieën totdat een scheiding maakte dat ze het in 1973 verkochten.
De 500 vierkante meter grote villa is in 1958 in Franse stijl gebouwd. Het heeft vier slaapkamer en maar liefst vijf badkamers. Helemaal in originele staat is het niet meer, want er zit inmiddels een splinternieuwe keuken in. Een zwembad en spa zijn aanwezig en een uitzicht over de stille oceaan is ook niet verkeerd dacht wij zo. Heb je één, twee of zelfs drie auto’s? No problem! De carport biedt plek voor wel vier auto’s! Nu is Beverly Hills natuurlijk niet echt om de hoek dus als er vrienden of familie overkomen blijven ze uiteraard gelijk slapen. Mocht je aan die 4 slaapkamer dan nog te kort hebben, de villa is ook verreikt met een gastenverblijf mét eigen badkamer.

Er zijn nu vast wel wat Glamourlanders die deze villa helemaal zien zitten. Voor een speciaal prijsje van 12,9 miljoen dollar is het van jou!

 

Alhoewel de buurt op zich vrij rustig is, zal de nieuwe eigenaar van de villa geen moeite moeten hebben met  Presley-fans. Gezien de graffiti sporen die zij eerder achter lieten op de poort van dit adres, is het niet ondenkbaar dat er zo nu en dan nog een aantal op de stoep zullen staan. Oké niet letterlijk op de stoep, want de halve hectare grote tuin is wel omheind met een heuse muur.