Kim K the perfect bitch

Het blijft druk rondom Kim K. Zagen we haar vandeweek nog haar bikini body showen, nu twittert ze er lustig op los dat ze de ‘perfect bitch’ is. Tell me something new zou je zeggen. Nee, Kim heeft niet ineens een enorme portie zelfkennis gekregen. Dit gaat over het nieuwste liedje van haar liefje Kanye.

De nieuwste track van Kanye gaat ‘Perfect Bitch’ heten en gisteren twitterde hij: ‘I wrote the song ‘Perfect Bitch’ about Kim’. Duidelijk is dus dat we eens goed naar de tekst moeten luisteren. Opvallend is wel dat het desbetreffende twittertje heel snel weer van het net verwijderd was. Dus of Kanye zelf nog achter het onderwerp van zijn song stond, weten we niet. Wellicht dat Kim niet zo blij was met de titel van het nieuwe nummer als ze zegt te zijn.

 

Aan vrienden liet Kim in ieder geval weten vereerd te zijn met haar ‘eigen’ song en het absoluut geen probleem te vinden dat ze wordt aangesproken met ’the B-word’. Volgens haar bedoelt hij het goed en is het geen scheldwoord in deze context. Verder laat ze weten dat ze heel blij is met de manier waarop Kanye haar lichaam beschrijft in de nieuwe track. ‘Het nummer gaat over hoe Kanye met heel veel vrouwen is geweest, maar pas de juiste heeft gevonden toen hij mij ontmoette’. Heel romantisch Kim, heel romantisch.. ;)