Kim K in bikini

We hebben tenslotte ook alweer ongeveer drie kwartier niets van Kim Kardashian gehoord, dus het was hoog tijd om weer eens een nieuwe foto te posten op haar twitter. Pff, gelukkig maar, we raakten bijna in paniek. Would she be still alive??

 

Kim heeft twee foto’s geplaatst van haarzelf in bikini via haar twitter account. Onder de foto’s heeft ze gezet #nophotoshop en #nofilter, oftewel: look at me, puur natuur. Onder de tweede foto staat: pool time! Tja, we mogen toch aannemen dat je niet in bikini boodschappen gaat doen. Al zou ook dat ons niets verbazen van “onze” Kim K.

 

Foto: Twitter Kim Kardashian

 

Op de pics heeft Kim een miniscule bruine bikini aan, en is er zelfs een beetje “underboob” te zien. Zeker weten dat er nu een paar smoezelige tienerjongetjes flauwvallen achter hun pc-tjes! Dat er geen filter of photoshop aan te pas is gekomen, kunnen we (sorry Kim!) inderdaad zien. Kim is minder goed geproportioneerd op haar “eigen huis en tuin kiekje” dan op de gemiddelde kapotgeshopte kalenderfoto die je normaal gesproken van haar ziet. Dat is ook helemaal niet erg (eigenlijk zelfs prettig). Je kan zien dat de bandjes van haar broekje in haar heup snijden (net als bij iedere vrouw, maar dat zou je haast vergeten met alle gephotoshopte covers tegenwoordig) en doordat ze haar bovenbenen over elkaar heeft, lijken haar heupen en benen net even wat slanker dan ze waarschijnlijk echt zijn. Geen photoshop, wel een knap staaltje poseerwerk. ;-)

 

 

Foto: Kim Kardashian Twitter

 

Wat vinden jullie er van? Prachtig lichaam, blijf vooral foto’s sturen, of worden jullie inmiddels ook een beetje Kardashian-moe? Laat het ons weten! :-)