Kim K als boze stiefmoeder

Spannend zwangerschapsnieuws. In showbizzland houden we altijd wel van een goede roddel, en het lijkt er op dat deze nog waar is ook.

Het gerucht gaat dat Kris Humphries, de aanstaande ex-man van Kim Kardashian, vader wordt. Om het iets ingewikkelder te maken: hij heeft niet Kim, maar zijn ex, Myla Sinanaj, bezwangerd. Myla zou inmiddels drie maanden zwanger zijn. Volgens Kris was Myla niet meer dan een scharreltje, maar het ziet er naar uit dat de dame in kwestie op deze manier een blijvertje wordt.

 

Foto: Kim Kardashian

Dit nieuws doet de echtscheidingszaak tussen Kim en Kris geen goed. Kris eist namelijk miljoenen van de socialite en hield tot nu toe vol dat hij helemaal kapot was van de breuk. Hoewel Kim een punt achter het huwelijk heeft gezet en de echtscheiding heeft aangevraagd (ze heeft het in totaal 72 dagen als getrouwde vrouw volgehouden), is Kris degene die het huwelijk nietig wil laten verklaren. Volgens hem was Kim alleen met hem getrouwd voor de publiciteit. Daar kunnen wij ons nou echt niks bij voorstellen. Kim die iets doet om publiciteit?! ;-)

 

Inmiddels heeft Kim de zwangere scharrel van Kris gedagvaard en roept haar als getuige op in de rechtbank. Kim hoopt dat Myla een getuigenis aflegt waaruit zal blijken dat Kris het huwelijk ook niet zo bijzonder vond en de breuk snel heeft verwerkt door weer te gaan daten. Het is nu wachten op het verweer van Kris, die ongetwijfeld zal roepen dat hij wel moest daten om Kim te kunnen vergeten. Hij wilde vast niet, maar de situatie heeft hem er toe gedwongen. In dat geval heeft hij een blijvend cadeau aan zijn rebound vluggertje overgehouden. Ach, het is weer eens wat anders dan een SOA. ;-) De inhoud van de campagne “ik vrij veilig, of ik vrij niet” heeft Kris duidelijk niet meegekregen.

 

Reporter: Marylou

Twitter: @Marylou_h