Beestachtig! Topmodel Kim Feenstra gaat voor de leeuwen

Model, actrice en fotografe Kim Feenstra behoort al jaren tot de top in haar vak. Ze is niet voor de poes en is kieskeurig als het aankomt op nieuwe opdrachten en de vele verzoeken die binnenkomen. Maar bij die van Stichting Dierenhulp was ze er als de kippen bij. Kim, het beste paard van stal, is de nieuwe ambassadrice van deze non-profit organisatie. Stichting Dierenhulp zet zich al ruim 21 jaar in voor dieren in nood.

 

glamourland_Kim_feenstra_hond

Foto: Kim Feenstra/Stichting Dierenhulp

 

Wij voelen ons vereerd dat Kim meewerkt
“Wij voelen ons vereerd dat zij haar naam aan ons heeft verbonden en ze achter onze doelstellingen staat”, laat Stichting Dierenhulp weten. “Kim is een Nederlands topmodel maar haar naam is ook internationaal bekend. Dat ze haar naam aan ons verbindt zegt iets over de naam die Stichting Dierenhulp in al die jaren heeft opgebouwd. Met Kim aan de zijde van de dieren hopen we dan ook te groeien zodat we nog meer dieren kunnen helpen,” aldus initiatiefnemer Mark Erwin Vos.

 

Op de website www.dierenhulp.nl is meer te lezen over het vrijwilligerswerk dat Stichting Dierenhulp voor dieren doet. Zonder dure kantoren of directeuren zetten de vrijwilligers zich al ruim 21 jaar in dierenleed een halt toe te roepen. Beregoed!

 

Foto uitgelicht: Kim Feenstra voor Hunkemöller